Idolsista tuttu Iida on ollut kateissa yli kuukauden: Rekan kyydissä matkustanut suomalaisnainen sanoi suuntaavansa Tanskasta Ranskaan

Länsi-Uudenmaan poliisi pyytää havaintoja 44-vuotiaasta Iida Lukanderista, joka on ollut tavoittamattomissa jo yli kuukauden.

Poliisin mukaan Lukander on tavattu viimeksi Tanskassa 6. heinäkuuta. Tuolloin hän liikkui Køgen kylässä noin 45 minuutin ajomatkan päässä Kööpenhaminasta. Lukander on poliisin mukaan tuolloin kertonut aikovansa suunnata kohti Ranskaa.

Poliisi kertoo, että Lukander on aiemmin liikkunut maasta toiseen rekan kyydissä, mutta hänen liikkeistään ja liikkumatavoistaan ei ole tietoa viimeisen kuukauden ajalta.

Lukanderilla on vaaleanruskeat rastahiukset ja hän käyttää vaatteenaan usein toogaa ja käärii päähänsä turbaanin. Mukanaan hänellä on ollut iso ruskea kassi, jossa on tennis- ja padelmailoja.

Katoamisesta on kirjattu poliisille sekalaisilmoitus.

Iida Lukander tunnetaan myös taiteilijanimellä Ibi Love. Hän osallistui Suomen Idols-laulukilpailuun vuonna 2005 ja herätti tuolloin huomiota provosoivalla käytöksellään. Hän palasi kilpailuun osallistujaksi myös vuonna 2011, jolloin hän esiintyi karvalakissa (kuvat alla).

Juttua päivitetty kadonneen Idols-taustalla kello 14.51.

Lue myös:

    Uusimmat