Oletko huomannut? Barcelona-luotsi paljastaa Lionel Messistä: "Hän on poikkeus"

Jalkapallon La Ligan Barcelonan Lionel Messi ei osallistu pallolliseen peliin otteluiden alkuminuuttien aikana. Joukkueen päävalmentaja Ernesto Valverde kertoi Financial Timesille Messin tavasta tulkita peliä. 

Valverde sanoo, että sinä et voi ajatella, sinun täytyy pelata kun olet kentällä, mutta myöntää, että Messi on poikkeus tässä metodiikassa. Argentiinalainen varaa usein muutaman minuutin ottelun alusta vastustajan tulkitsemiseen. 

– Sen sijaan, että ottaisi aktiivisesti osaa pallolliseen pelaamiseen, hän keskittyy tutkimaan vastustajan puolustajia ja kävelee heidän ympärillään. Messi katsoo jokaisen askeleen pilkuntarkasti, seuraa jokaisen liikkeen ja löytää heikkoudet vastustajan pelistä, Valverde kertoo.

– Pelin edetessä, hänestä tulee pikkuhiljaa aktiivisempi. Hän tietää täydellisesti, missä vastustajien heikkoudet ovat, Valverde sanoo.

Messin tapaa tulkita peliä voit seurata lauantai-illan superottelussa Real Madridin ja Barcelonan välillä, kun perinteinen El Clasico pelataan kolmannen kerran kuukauden sisään. Ottelua voit seurata kello 21.40 alkaen C More Sport 1:llä Tuomas Virkkusen selostamana. Ville Lepistön luotsaama ennakkostudio käynnistyy kello 21.00. Asiantuntijoina toimivat Mikael Forssell ja Antti Niemi.

Kaikki La Ligan ottelut suorina lähetyksinä osoitteessa cmore.fi

Lue myös:

    Uusimmat