"Olet upeampi kuin tiedätkään" – lue Lewis Hamiltonin tunteikas viesti Valtteri Bottakselle

Valtteri Bottas ja Lewis Hamilton ehtivät ajaa Mercedes-tallikavereina viiden kauden ajan. Suomalaisen lähtö Alfa Romeolle sai brittimestarin tunteikkaaksi.

Bottaksen "monivuotinen" sopimus Alfa Romeon kanssa julkistettiin maanantaina. Samalla päättyi pitkä arvuuttelu Lewis Hamiltonin ensi kauden tallikaverista. Bottaksen paikan on perimässä George Russell.

Vuolaasti Bottasta julkisuudessa suitsuttanut Hamilton jakoi uutisen julkistamisen jälkeen suomalaiselle Twitterissä tunteikkaat kiitoksensa yhteisistä vuosista. 

– Olen valtavan ylpeä siitä, että olen työskennellyt Valtteri rinnalla viimeiset viisi vuotta, Hamilton aloitti.

– Olemme yhdessä olleet osa joukkuetta, joka on voittanut neljä valmistajien maailmanmestaruutta ja olemme motivoineet toinen toistamme ylä- ja alamäissä. Hän on ollut paras tallikaveri, jonka kanssa minulla on ollut ilo työskennellä. Sinun nopeutesi ja periksiantamattomuutesi on ollut vaikuttavaa, mutta minulle erityisesti esiin nousee se, minkälainen ihminen ja herrasmies olet. Olet upeampi kuin tiedätkään, ja tiedän, että sinua odottaa valoisa tulevaisuus. Kiitos Valtteri kaikesta tuesta ja upeasta panoksestasi tämän tallin eteen. Sinua tulee ikävä. Toivon sinulle kaikkea hyvää tulevissa pyrkimyksissäsi. Päätetään (tämä kausi) vahvasti ja voitetaan tallille kahdeksas (valmistajien mestaruus).

Lue myös:

    Uusimmat