"Olen iloinen, kiitollinen ja hämmentynyt" – 55 000 euron lahjoituksen saanut järjestö tulee muistamaan Metallican eleen ikuisesti

Auttaminen on Hope ry:lle erittäin tärkeää. Nyt heidän arvokas työnsä on noteerattu Yhdysvalloissa asti.

Vähävaraisia lapsiperheitä auttavan Hope ry:n toiminnanjohtaja Eveliina Hostila tunsi kiitollisuutta, kun tieto maailmankuulun rock-yhtyeen 55 000 euron lahjoituksesta tuli.

– Olin iloinen, kiitollinen ja hämmentynyt yhtä aikaa, Hostila iloitsee.

Järjestö sai tietää tulevasta lahjoituksesta kesäkuussa, mutta varsinainen summa selvisi järjestölle eilen lahjoitustilaisuudessa.

Summalla tuetaan lasten harrastustoimintaa

Hostila hämmästelee itsekin, kuinka juuri Hope ry valikoitui Metallican lahjoituskohteeksi. Rock-yhtyeen kiinnostuksen etusijalla oli lasten tukeminen.

Hope ry:llä on 20 paikallistoimijaa Suomessa. Lahjoitusvarat jaetaan toimijoille tarpeen mukaan ja varat käytetään lasten harrastustoimintaan.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.


Näkyvyys lisäsi yhteydenottoja

Lahjoituksen myötä järjestö ja sen toiminta on saanut paljon näkyvyyttä ja Hostila kertoo, että yhteydenottopyyntöjä on tullut sekä avuntarvitsijoilta että vapaaehtoisiksi haluavilta.

Hostila toivoo, että järjestön toimintaa ei tarvittaisi ikuisesti, mutta niin kauan kuin avulle on tarvetta, niin Hope ry auttaa parhaansa mukaan.

Lue myös:

    Uusimmat