Öinen operaatio Lahdessa: Sukeltajat etsivät lammesta miestä, joka katosi itse ilmoitettuaan veteen vajonneesta koirasta

Sukeltajat etsivät perjantain ja lauantain välisenä yönä Lahden Palolammesta turhaan miestä, joka oli tehnyt ilmoituksen lampeen vajonneesta koirasta.

Hämeen poliisin tilannekeskuksesta kerrotaan, että mies oli mennyt kertomaan koiran ahdingosta märissä vaatteissa läheiseen baariin.

Päivystävä palomestari kertoo, että pelastuslaitos pelasti koiran, mutta tapauksesta ilmoittanut oli kadonnut, jolloin tätä ryhdyttiin etsimään lammesta.

Poliisista kerrotaan, että miestä etsittiin tuloksetta lammen lisäksi muun muassa alueen läheisistä metsistä. Poliisilla ei ollut tiedossa miehen henkilöllisyyttä, minkä vuoksi tätä ei voitu tavoitella kodistaan.

Lauantaiaamuyönä kello viiden aikoihin poliisi kertoi, että mies oli itse ilmoittautunut poliisille ja kertoi menneensä kotiin vaihtamaan kuivat vaatteet.

Poliisin mukaan koira vietiin löytöeläintaloon.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja