Oinaan vuosihoroskooppi 2018

Rahaa, rakkautta vai sittenkin koulumenestystä – mitä vuosi 2018 tuo tullessaan?

RAKKAUS

Rakkaus ei ole välttämättä etualalla elämässäsi vuonna 2018.

Sinkuille varsinkin alkuvuosi voi tuoda pettymyksiä. Lupaavaltakin tuntuvat kohtaamiset kuivuvat kokoon jo ennen kuin seurustelu ehtii edes alkaa. Vuoden loppupuolella mahdollisuudet suhteen syntymiselle ja kehittymiselle olisivat muuten paremmat, mutta sosiaalinen elämäsi on silloin varsin hiljaista, joten et välttämättä törmää juuri kehenkään, etkä ainakaan siihen oikeaan.

Parisuhteessa elävillä oinailla voi olla erimielisyyksiä ja riitoja kumppaninsa kanssa. Yritä hillitä kiukkuasi. Erimielisyydet voi onneksi selvittää puhumalla ja ennen kaikkea kuuntelemalla mitä kumppanillasi on sinulle sanottavaa.

PERHE JA YSTÄVÄT

Perheen sisällä voi syntyä helposti väärinkäsityksiä, jotka voivat kärjistyä riidoiksi asti. Usein pakenetkin ystäviesi pariin kireää tunnelmaa kotona. Ystäväsi kun voit valita, mutta perhettäsi et. Muista kuitenkin, että myös ystävilläsi on vapaus valita, kenen kanssa aikaansa viettävät.

TYÖ JA URA

Töissä sinulla riittää kiirettä. Tiukka aikataulu painaa päälle etenkin vuoden alkupuoliskolla, mutta sinä saat silti kaiken hoidettua erinomaisesti ja ajallaan. Sinun saavutuksesi eivät varmasti jää esimiehiltäsikään huomaamatta. Ei siis ole ollenkaan mahdotonta, että sinua muistetaan silloin, kun bonuksia seuraavan kerran jaetaan.

OPISKELU

Tänä vuonna voit saavuttaa hyviä tuloksia opinnoissasi. Se vaatii kuitenkin paitsi panostusta myös uhrauksia. Sinun täytyy oikeasti varata aikaa opiskelulle ja jättää viihde vähemmälle. Ulkomailla opiskeleminenkin voi pyöriä mielessäsi, ja saatat hyvinkin ryhtyä vielä tänä vuonna toteuttamaan suunnitelmaasi.

RAHA

Sinulla on tämän vuoden aikana hyvät mahdollisuudet kasvattaa rahavarojasi. Raha vetää kuitenkin puoleensa myös monenlaista tarvitsijaa, ja sinä haluatkin auttaa niitä jotka ovat oikeasti tarpeessa. Ongelma voi kuitenkin olla erottaa heidät onnenonkijoista.

TERVEYS

Työkiireet stressaavat sinua, etkä saa töitä mielestäsi vapaa-ajallasikaan. Rentoutuminen ja riittävä lepo ovat kuitenkin sinulle elintärkeitä. Järjestä siis niille aikaa. Pitkällinen stressi ja väsymys voivat muuten muuttua fyysisiksi kivuiksi.

UUDENVUODENLUPAUS 2018

Lupaa itsellesi, ja muille ihmisille, kuunnella mitä toisilla on sanottavaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja