Mainos

Ohjeet Putouksen livelähetyksiin liput ostaneille

Ilmiöksi noussut koko perheen viihdeohjelma Putous on piristänyt suomalaisten lauantai-iltoja jo kahdeksan tuotantokauden verran. Lue ohjeet siihen, kuinka livelähetyksiin lippunsa lunastaneiden tulisi paikan päällä toimia.

Muista nämä:

Saavuthan hyvissä ajoin paikalle. Lähetyksen aikana studiosta ei ole mahdollista poistua. Tilaisuus kestää noin 2h 15 min. Jos olet ostanut liput Putouksen kenraaliin, ole paikalla viimeistään klo 15.45. Jos olet tulossa katsomaan livelähetystä, ole paikalla viimeistään klo 19.00. Huomioithan, että yleisöllä on rajatusti odotustiloja, joissa ei ole palveluita.

Kulkuyhteydet:

Studio sijaitsee osoitteessa Sahaajankatu 28, Helsinki. Paikalle pääsee parhaiten metrolla (pysäkki: Siilitie) ja linja-autolla. Kaikkein lähimmäksi studiota pääsee linja-autoilla numero 58, 58B, 79, 90A, 92N, 96N, 97N, 802 ja 841N. Voit tarkastaa sinulle sopivimman reitin www.reittiopas.fi. Suosittelemme suosimaan julkisia, koska alueella on hyvin rajoitetusti pysäköintipaikkoja.

Putouksen räiskyvä tähtitehdas uusiutuu kolmella näyttelijällä, kun estradille nousevat Alina Tomnikov, Pihla Penttinen ja Kiti Kokkonen. Juontajana jatkaa Roope Salminen ja kokoonpanossa nähdään myös niin ikään viime kaudelta tutut Ernest Lawson, Pilvi Hämäläinen, Timo Lavikainen sekä Mikko Penttilä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.