Nyt tärähti hurja teoria Patrik Laineesta

Arvostettu kiekkomedia The Hockey News nostaa esiin Patrik Lainetta koskevan spekulatiivisen siirtoskenaarion.

Columbuksessa vaikeaa sesonkia läpikäyvä Laine oli pitkään loukkaantuneena päävamman vuoksi. Häntä on yritetty istuttaa myös keskushyökkääjäksi huonoin tuloksin. Hiljattain Laine sai katsomokomennuksen. Suomalaishyökkääjä kuvaili kokemusta "elämänsä noloimmaksi".

Laine on tehnyt 16 otteluun tehopisteet 5+2=7.

Pohjoisamerikkalaisen The Hockey Newsin toimittaja Sammi Silber maalailee nyt julkaisussaan Lainetta koskevaa vaihtokauppaa. 

Aiemmin hyökkäysosastonsa vahvistamistarpeesta kertonut Washington Capitals voisi THN:n mukaan olla kiinnostunut erityisesti Columbuksen pelaajamateriaalista.

THN:n mukaan NHL:n ytimessä vaikuttava kiekkotoimittaja Elliotte Friedman on nostanut Washingtonin ja Columbuksen mahdollisen vaihtokauppayhteistyön esiin jo aiemmin. 

Kiekkojulkaisun mukaan ei ole täyttä varmuutta siitä, kenestä Blue Jackets- pelaajasta Capitals on kiinnostunut, mutta Patrik Laineen nimen media kuitenkin nostaa tässä spekulaatiossa esiin, etenkin Columbuksessa läpikäytyjen vaikeuksien perusteella. 

Laine nostettiin joulukuun alussa myös The Athleticissa potentiaalisten kaupattavien pelaajien listaukseen. 

THN:n jutussa on nostettu esiin myös Capitalsin pitkäaikainen tähtipelaaja Jevgeni Kuznetsov. Hänen nimensä on ollut siirtohuhuissa useaan otteeseen vuosien varrella.

Venäläinen laitettiin tylysti katsomoon, kun joukkue kohtasi tiistain vastaisena yönä Arizonan. Kuznetsov on vahvistamattomien tietojen mukaan pyytänyt Capitals-historiansa aikana aiemmin siirtoa. Hänen tyytymättömyydestään on liikkunut huhuja jo pidemmän aikaa.

Mikäli pohjoisamerikkalaistoimittajan hurja visio toteutuisi, saisi Laine joukkuetoverikseen muun muassa NHL:n kaikkien aikojen maalipörssin ykköspaikkaa jahtaavan Aleksandr Ovetshkinin.

Teoreettisen treidin kanssa ei olisi mikään kiire. NHL:n siirtoikkuna sulkeutuu tämän kauden osalta vasta ensi vuoden maaliskuussa. 

Lue myös:

    Uusimmat