Teemu Selänne latasi täyslaidallisen Jokerien toiminnasta: "Käsi pystyyn ja erotkaa!"

6:25
Videolla avataan Jokerien SM-liigahankkeen torstaisia käänteitä.

Teemu Selänne on ottanut tiukasti kantaa torstain tapahtumiin SM-liigapaluuta tavoitelleen Jokerien ympärillä.

SM-liiga ilmoitti torstaina, ettei Helsingin Jokereita nähdä sarjassa kaudella 2023–24. Jokerit ry reagoi päätökseen tiedotteella, jossa se kertoi olevansa tästä yllättynyt ja pahoillaan.

Jokerit ry kertoi tiedotteessaan myös siitä, miten Selänteen kipparoiman Nauravat Narrit Oyn ehdotus oli "merkittävästi heikompi" sen kahdesta saamasta tarjouksesta.

Toinen tarjous saapui Harry Harkimon pojan Joel Harkimon nimeen liitetyltä ryhmittymältä. Se oli hallituksen mukaan taloudellisesti "huomattavasti parempi".

Jokerien SM-liigapaluuhankkeen kaatuminen on saanut Selänteen vaatimaan Jokerit ry:n hallituksen eroa.

– Miten meni omasta mielestä Jokerit ry hallitus? kysyy Selänne.

– Teille kerrottiin 4kk miten pitäisi edetä ja tarjottiin mahdollisuus viedä tää maaliin, ei kelvannut, valitsitte toisen reitin, epäonnistuitte ja toiminnallanne laitoitte koko Jokerit tulevaisuuden vaaraan. Käsi pystyyn ja erotkaa!

Myöhemmin torstai-iltana Selänne jatkoi puheenvuoroaan ottaessaan kantaa Jokerien junioritoimintaan.

– Mietityttää, että kuinka kauan Jokereiden junioripuoli enää vetää puoleensa kyvykkäitä nuoria, jos meno on tämän suuntaista ja taas kerran ei ole tarjota pelaaja polkua liigaan. Harmitti katsoa U20 kisoja jossa 6 loistavaa ex jokerit junnua jotka ovat lähteneet seurasta tämän takia, Selänne lisää.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja