Mainos

Nyt opetellaan puhumaan tuhmia!

Kuuloaisti on eräs ihmisen alkukantaisimmista aisteista. Ei siis ihme, että sitä kannattaa hyödyntää myös makuuhuoneessa! Opettele puhumaan tuhmia - tulokset saattavat yllättää.

Saviodsilva.net paljastaa joukon harjoituksia, joilla saat uutta pontta seksielämääsi verbaliikan avulla.

Pikkutuhmia

Harjoituksessa puolisosi makaa vatsallaan sänkyllä. Makaa hänen vierellään niin, että olette aivan lähekkäin. Ajattele kaikkia niitä suloisia, rivoja ja seksikkäitä sanoja, joita olet aina halunnut sanoa hänelle. Jos muistisi ei pelaa, ota avuksi lehtiö. Valitse sana, ja kuiskaa se hänen korvaansa. Jatka harjoitusta noin 12 sanan verran, siirry sitten lauseisiin.

Kumppanisi täytyy maata hiljaa koko harjoituksen ajan. Tämä on tärkeää! Varsinkin, jos jännität, edes kultasi avuliaat sanat eivät auta, vaan vain rikkovat tunnelman.

Tohtorisetä

Tohtoriharjoituksessa tehtävänäsi on tutkia kumppanisi vartaloa, ja kuvailla hänen ruumiinosiaan niin seksikkäästi kuin pystyt.

Kun olet kehunut hänen kaulansa pehmeyttä ja sormien aistikkuutta, rakkaasi voi ottaa paitansa pois, jotta "tohtori" voi vapaasti tutkia häntä hänen maatessaan vatsallaan. Tuo julki arvostuksesi hänen käsiään, kämmeniään, varpaitaan, jalkojaan ja olkapäitään kohtaan. Etene hitaasti kumppanisi vartalolla kuvaillen hänen pakaroitaan ja reisiään. Puhu seksikkäästi.

Viidentoista minuutin kuluttua armaasi voi kääntyä selälleen. Aloita kuvailu taas ylhäältä, kasvojen sulokkaista muodoista. Etene vartaloa alaspäin kuvaillen jokaista kehon kohtaa. Ole niin luova kuin pystyt.

Muistakaa: tohtori puhuu ja analysoi, potilas makaa hiljaa. Sääntöjä ei saa rikkoa!

Tule hakemaan

Menkää huoneeseen, jossa haluatte harjoituksen toteuttaa. Toinen ottaa passiivisen, toinen aktiivisen roolin. Vaihtakaa osia noin puolen tunnin kuluttua.

Aktiivisen osapuolen tehtävänä on pyytää, mitä haluaa. Ole mahdollisimman perinpohjainen: pyydä, että hän tuo kynttilöitä ja sytyttää ne, riisuu paitansa muttei housujaan, ja ottaa pois kenkäsi hieroakseen varpaitasi.

Harjoituksen aikana mitään ei tapahdu, ellet pyydä sitä. Passiivinen osapuoli voi kieltäytyä tekemästä tehtäviä, mutta aktiivisen täytyy pyytää niitä ensin. Ajattele, mitä juuri nyt himoat ja haluat. Jos partnerisi tekee jotakin väärällä tavalla, ohjasta häntä suorin, mutta hellin sanoin. Voit myös viedä hänen kätensä sinne, mistä haluat sinua kosketeltavan.

Passiivinen osapuoli voi kiusoitella aktiivista väittämällä, ettei kuullut, tai pyytämällä toista anelemaan palveluksiaan. Kaiken täytyy kuitenkin tapahtua arvostavassa hengessä - toista ei saa nolata.

Kun sitten olette sängyssä, on aika ottaa verbaliikka kovaan käyttöön. Anna kumppanillesi niin paljon palautetta, kuin voit. Älä sensuroi itseäsi, vaan anna mennä! Pyydä häntä edelleen tekemään asioita, ja kun hän tekee ne, kuvaile tarkkaan, miltä ne tuntuvat.

Kuvaile tuntemuksiasi sanoin ja äänähdyksin. Kerro, miltä hänen sängyssä tekemänsä asiat tuntuvat. Päästä kaikki ulos, äläkä lopeta! Vaihdelkaa osia, jotta hänkin saa sanoa sanottavansa.

Vuorossa kuumaa puhe(lin)seksiä

Puhelin on oivallinen väline tuoda julki kiihottavat sanasi. Soita kumppanillesi, kun hän on töissä. Kun olet varma, että hän on langan päässä, sano jotain tuhmaa ja lyö luuri kiinni.

Voit esimerkiksi ilmoittaa, ettei sinulla ole alusvaatteita, tai että haluaisit tulla hänen työpaikalleen tekemään temput neuvotteluhuoneen pöydällä. Jos rakkaallasi on yksityinen puhelinvastaaja, jätä hänelle kuuma viesti.

Haloo, minä täällä taas

Kun rakkaasi on pidempään poissa kotoa, soita hänelle pitkä irstas puhelu. Kerro, että haluat tuottaa hänelle orgasmin ennen kuin hän nukahtaa, ja aiot kertoa, miten se tehdään.

Kerro hänelle hyvin yksityiskohtaisesti, mitä tekisit, jos olisitte nyt sängyssä kahden. Kerro, mitä ylläsi on, tai mitä paraikaa riisut pois. Kuvaile omaa vartaloasi; tämän jälkeen kuvaile hänen vartaloaan ylistäen. Kerro, että toivot voivasi koskettaa häntä.

Vaihdelkaa osia niin, että kumpikin saa puhua tuhmia toiselle. Voitte myös puhua yhtä aikaa. Puhelun jälkeen nukahdatte taatusti autuaaseen ja tyytyväiseen uneen...

Lähde: Saviodsilva.net

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.