Mainos

Nyt on uusien hokemien aika! Putous starttaa MTV3-kanavalla lauantaina 20.1.

Matka viihteen suursuosikin Putouksen yhdeksänteen kauteen käynnistyy lauantaina 20. tammikuuta klo 19.30.

Puolitoistatuntisessa Putouksen suorassa lähetyksessä itsensä likoon laittavat Pilvi Hämäläinen, Ernest Lawson, Timo Lavikainen, Mikko Penttilä, Alina Tomnikov, Pihla Penttinen ja Kiti Kokkonen. Juontajana toimii Roope Salminen.

Putouksen viihdeshow tarjoaa tv-katsojille odotetut lauantai-iltojen naurut, kun näyttelijät ja juontaja heittäytyvät yleisön edessä suorissa lähetyksissä. Ruudussa nähdään tuttuun tapaan siniset paidat, tulikokeet, legendaarinen sketsihahmokilpailu, ajankohtaiset live-sketsit sekä paljon muuta!

Mukana on myös perheitä villinnyt Putous Junior -osio, jossa kotisohvien omilla lapsihahmoillakin on mahdollisuus päästä osaksi ohjelmaa. Hulvattomia Putous Junior -videota voi lähettää osoitteeseen mtv.fi/putousjunior

Mitä hokemia hoetaan tällä kaudella? Se selviää, kun Putouksen uudet sketsihahmot paljastetaan ensimmäisessä lähetyksessä lauantaina 20.1.

MTV:lle Putouksen tuottaa Yellow Film & Television. Ohjelman ohjaa Joonas Nordman ja kauden vastaavana käsikirjoittajana toimii Niklas Lindgren.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.