"Nyt ei ole sopivaa tavata ravintolassa": Suosittu treffisovellus rohkaisee tutustumaan uuteen henkilöön korona-aikana muutoin kuin tapaamalla kasvotusten

Käytkö usein treffeillä? Suosittu deittisovellus rohkaisee sinkkuja tutustumaan uuteen henkilöön muutoin kuin kasvotusten: ”Myös nämä ovat hyvin romanttisia tapoja” 0:46
Pandemia-aikana kannattaa välttää lähikontakteja myös deittailussa.

Treffit sovitaan usein julkiselle paikalle, joista hyviä esimerkkejä ovat muun muassa kahvilat ja ravintolat. Maailmanlaajuiseksi epidemiaksi kasvanut koronavirus pistää luovimaan uusia vaihtoehtoja tutun treffailun rinnalle.

OkCupid-deittisovellus on huomioinut käyttäjänsä koronaviruksen aikana. Yritys toivoo, että treffailu säilyy turvallisena ja se suosittelee tutustumaan uuteen henkilöön vaikkapa videopuhelun avulla.

− Nyt EI ole sopivaa tavata treffiseuraa ravintolassa. FaceTime, Skype, tekstiviesti, puhelinsoitto… myös nämä ovat hyvin romanttisia tapoja tällä hetkellä, yritys tiedottaa Twitter-tilillään.

CNN:n mukaan yritys suosittelee, että ravintolassa istumisen sijaan ihmiset tutustuisivat toisiinsa esimerkiksi keskustelemalla puhelimessa.

OkCupid painottaa, että vaikka koronan vuoksi lähikontaktia ihmisten välillä ei suositella, niin yksin ei tarvitse kuitenkaan jäädä.

Kymmeniä miljoonia yhteydenottoja viime kuussa

OkCupidin mukaan helmikuussa sovelluksen kautta on lähetetty yli 50 miljoonaa viestiä.

Yritys kertoo, että sovellukseen on lisäksi tehty päivitys huomioimaan koronavirustilanne. Käyttäjä voi vastata koronavirusta koskevaan kysymykseen profiilissaan. Näin sinkkuja pyritään entistä paremmin auttamaan potentiaalisen partnerin etsinnässä.

Lue myös:

    Uusimmat