Mainos

Nuuksiossa Nelan suuretsinnät – ystävä: " Ei tiedä yhtään, mitä ihmiselle on tapahtunut"

Nela Utkinan läheinen ystävä kertoo, että etsintöihin Nuuksiossa on tänään osallistunut jopa parisen sataa ihmistä. 

Viime viikon keskiviikkona kadonneen 27-vuotiaan tsekkinaisen etsintöihin on osallistunut tänään ensimmäistä kertaa myös Vapaaehtoinen pelastuspalvelu (Vapepa). Tiistaista lähtien naisen etsinnät ovat keskittyneet Espoon Nuuksioon, jossa tehtiin viimeinen havainto hänestä.

Utkinan aviomies Sergei Utkin sekä Nelan vanhemmat ja ystävänsä ovat etsineet häntä Nuuksiosta jo useamman päivän ajan. Myös tänään ystäväporukka kokoontui Nuuksioon.

– Olen ollut mukana torstaista lähtien. Tänään on selvästi eniten porukkaa. Kuljemme pienryhmissä eri reittejä kartoittaaksemme mahdollisimman suuren alueen, ystävä kertoo Nuuksiosta. 

Etsinnät alkoivat kello kymmenen aikaan aamulla ja ne jatkuvat yhä. Ystävän mukaan etsintöihin osallistuneiden määrää on vaikea arvioida, sillä eri reiteille lähteneet pienryhmät eivät juuri näe muita ryhmiä.

– Sanoisin, että parisen sataa varmaan.

Tunnelma Nuuksiossa on huolestunut.

– Kaikki kovasti toivoisivat, että ihminen löydetään. Ei tietenkään mikään hieno tunnelma. Ei tiedä yhtään, mitä ihmiselle on tapahtunut. Kaikki yrittävät tehdä parhaansa, jotta hänet löydetään.

Ystävän mukaan Nuuksiossa riittää haravoitavia alueita, vaikka alueella on tehty etsintöjä jo viiden päivän ajan.

– Vaikka käymme alueita tarkasti läpi, on aina pieni mahdollisuus, että jossain on joku kolo.

Viimeinen havainto Nela Utkinasta on Nuuksion Kattilan linja-autopysäkiltä. Hän katosi viime viikon keskiviikkona ja saman päivän aamuna hän oli ilmoittanut työnantajalleen menevänsä lääkäriin päänsäryn vuoksi.

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.