Mainos

Nurmijärven kirkonkylän keskustassa tulipalo – katso kuvat

Valkoinen puutalo syttyi eilen illalla tuleen Nurmijärven kirkonkylässä. Palokunnan mukaan kyseessä on autiotalo.

Talo sijaitsee muutaman sadan metrin päässä Kirkonkylän keskustasta. Tämänhetkisten tietojen mukaan talossa ei ole ihmisiä sisällä. Hälytys palosta tuli kello 19.23 Aleksis Kiven tielle.

Yksikköjä oli paikalla Tuusulasta, Keravalta ja Nurmijärveltä. Savusukelluspari yritti aiemmin illalla mennä sisään taloon, mutta ei päässyt yläkertaan. 

Mahdollisista uhreista ei tiedetä vielä mitään. Talo tuhoutui tulipalossa täysin, mikä tekee myös mahdollisten uhrien jäänteiden löytämisestä hankalaa.

– Kaikilla ennakkotiedoillamme siellä ei pitäisi olla uhreja. Mutta voimme olla sataprosenttisen varmoja tästä vasta, kun talon rakenteet on saatu purettua, kertoo Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Ari Virtanen.

– Autiotalot ovat aina tämän suhteen ongelmapaikkoja. Eihän se talo itsekseen ole syttynyt, ja kun sähköä ei sinne tule eikä salamaa ole iskenyt, niin ei paljon muuta jää jäljelle syttymissyyksi kuin ihmisen toiminta, Virtanen sanoo.

Kunnanjohtaja Kimmo Behmin mukaan talossa on aiemmin majoittunut kodittomia ihmisiä. Kunnanjohtaja ei muista, milloin viimeksi näin iso palo olisi tapahtunut Nurmijärven kirkonkylällä.

Juttua muokattu 24.7. kello 6.14: Lisätty päivystävän palomestarin kommentit.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.