Nuoret Leijonat hurjistelee MM-jäillä! SM-liigatykki Jani Nyman säväytti, maalivahti vaihtoon

Suomi on yltynyt loistoiskuun jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-ottelussa Slovakiaa vastaan. Suomi tykitti toisessa erässä Slovakian maalivahdin Patrik Andrisikin vaihtoon.

Suomi on mennyt menojaan toisessa erässä. Joakim Kemell vastasi ensin 2–1-osumasta. Hetki tästä ja Oliver Kapanen kiepsautti taululle lukemiksi 3–1.

Eikä siinä vielä kaikki.

Suomi pääsi erän loppupuoliskolla ylivoimalle. Sitä ei ehditty pelata kuin viisi minuuttia ja punalamppu heilui.

Topias Vilén jakoi levityksen ja Jani Nyman täräytti jäätävällä laukauksella kiekon verkkoon.

Slovakian maalivahti Patrik Andrisik oli tilanteessa pahasti myöhässä.

Nyman, 18, ampui samalla ensimmäisen maalinsa alle 20-vuotiaiden MM-kisatasolla.

Video Nymanin osumasta (lähde: discovery+):

Slovakia reagoi Suomen vyörytykseen, kun se otti Andrisikin pois maalilta. Tilalle asteli Matej Marinov.