F1

F1

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Nuoren kuljettajan unelma F1-pestistä kariutui – voi vielä aiheuttaa kiusallisen tilanteen Mick Schumacherille ja Ferrarille

F2-mestaruudesta taisteleva Callum Ilott on vahvistanut, ettei häntä nähdä F1:ssä kaudella 2021.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Sakhirin GP suorana 4.–6.12.
Pe: harjoitukset klo 15.25 ja 19.25.
La: 3. harjoitukset klo 15.55, aika-ajot klo 18.55, ennakkotunnelmat klo 18.00
Su: Sakhirin GP klo 19.10, ennakkotunnelmat klo 18.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Ilott kertoi asiasta maanantaina sosiaalisen median tileillään.

– Olen tiennyt tästä nyt muutaman viikon ajan, ja olen pettynyt, mutta työskentelen tästä eteenpäin yhä kovemmin ja teen kaikkeni varmistaakseni, että niin tapahtuu vuonna 2022. Minulla on kuitenkin mielessäni mestaruus, jonka haluan voittaa, Ilott kirjoitti julkaisussaan.

Toista täyttä kauttaan F2-luokassa kilpaileva Ilott, 22, on sarjassa toisella sijalla ennen ensi viikonloppuna Bahrainissa käytäviä kauden viimeisiä kilpailuja. UNI-Virtuosi tallissa ajavan Ilottin ero kärkipaikalla olevaan Prema-tallin Mick Schumacheriin on 14 pistettä, kun tarjolla on vielä 48 pistettä.

Sekä Ilott että Schumacher, 21, kuuluvat Ferrarin nuorten kuljettajien akatemiaan. Schumacherin uskotaan ajavan ensi kaudella ykkösissä Ferrarin moottoriasiakkaisiin lukeutuvassa Haas-tallissa, ja hänen F1-sopimustaan pidetään käytännössä enää sen julkistamista vaille varmana.

Ilott voi kuitenkin aiheuttaa Schumacherille ja Ferrarille kiusallisen tilanteen nousemalla F2-mestariksi ohi Schumacherin.

Myös Hitech-tallin Nikita Mazepinillä, Preman Robert Shwartzmanilla ja Carlinin Yuki Tsunodalla on vielä teoriassa mahdollisuus F2-mestaruuteen, mutta se, että joku heistä oikeasti voittaisi mestaruuden, vaatisi jo ihmettä. Kolmikon piste-ero kärkeen on 43, 46 ja 48 pistettä.

Heistä Mazepinin uumoillaan nousevan ensi kaudeksi Schumacherin tallikaveriksi Haasille.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja