Novak Djokovic taipumassa kovaan ratkaisuun – tennistähden isältä vertauksia kiristyksestä

6:26
Novak Djokovic voitti reilu vuosi sitten yhdeksännen Australian Openin.

Tenniksen maailmanlistan ykköspelaaja Novak Djokovic on todennäköisesti jättämässä väliin tammikuussa järjestettävän Australian avoimet -suurturnauksen, jos hänen isäänsä Srdjan Djokoviciin on uskominen.

Srdjan-isä kertoi tyytymättömyytensä Australian Openin järjestävän tahon koronatoimiin Serbian TV Prvan haastattelussa. Hänen mielestään turnauksen ottama linja on verrattavissa kiristykseen.

Lajiliitto Tennis Australia määräsi kaikkien Australian avoimiin osallistuvien pelaajien tulla rokotetuksi, mikäli turnaukseen mielii osallistua.

– Kiristämisen ja olosuhteiden takia Novak ei todennäköisesti osallistu turnaukseen. Minä en ainakaan tekisi niin, Srdjan sanoi Reutersin mukaan.

Novak Djokovic ei ole kertonut julkisuuteen hänen rokotustilannettaan. Hän on aiemmin julkisesti vastustanut rokotteen ottamista.

– Se on jokaisen henkilökohtainen asia, onko rokottautunut vai ei. Kenelläkään ei ole oikeutta rikkoa jokaisen omaa intiimiä asiaa, Srdjan kertoi.

Novak Djokovic on voittanut peräti yhdeksän Australian Openia. Hän on tasoissa Roger Federerin ja Rafael Nadalin kanssa ennätyksellisessä 20 Grand Slam -voitossa.

Nadal on vahvistanut osallistuvansa turnaukseen, kun taas Federer toipuu vielä polvileikkauksestaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja