Nouse nettideittailun huipulle – lue asiantuntijan vinkit!

Erilaiset treffisovellukset muuttavat deittailutapoja. Uusi ympäristö vaatii kuitenkin totuttelua, oli se sitten konkreettinen paikka tai verkkoympäristö.

Yhdysvaltalainen toimittaja Lindsay Tigar kertoo käyneensä kolmen vuoden aikana yli sadoilla treffeillä – jotka eivät ole johtaneet mihinkään. Koska epäonnistuminen on paras opettaja, Tigar kirjoitti Women’s Health Magazine -lehdessä ohjeita nettideittailuun.

Kokeneimmankaan deittailijan omat epäonnistumiset eivät aina riitä, joten Tigar kysyi neuvoa vielä nettideittailun asiantuntijalta Laurie Davisilta. Tigar kertoo saaneensa valtavasti yhteydenottoja Davisin neuvojen perusteella tehtyjen muutosten jälkeen.

Älä sano “moi”

Davis neuvoo, että pelkkä tervehdys on huono keskustelunavaaja. Kannattaa ennemmin aloittaa juttelu kertomalla jokin asia itsestäsi ja kysyä perään kysymys. Esimerkkinä hän kertoi, että kannattaa katsoa uuden tuttavuuden profiilista, mistä hän pitää ja lähettää esimerkiksi tällainen viesti: ”Minäkin rakastan juoksemista! Milloin menet lenkille seuraavan kerran?”.

Ole aktiivinen

Unelmien prinssi ei lankea syliin odottamalla. Davisin mukaan miehet ovat otettuja, kun nainen tekee aloitteen. Ota siis rohkeasti itse yhteyttä mielenkiintoisiin tyyppeihin.

Valitse kuvat huolella

Kuvissa kannattaa satsata määrän sijasta laatuun. Muutama hyvin valittu kuva toimii paremmin kuin 15 huonoa. Huomiota herättävä kuva on sellainen, jossa tapahtuu jotain, eikä vain poseerata valkoista seinää vasten.

Jos sinusta on kuva, kun teet jotain jännittävää – kuten Tigarilla oli kuva itsestään liitämässä trapetsilla – käytä sellaista. Se toimii varmasti keskustelun avaajana.

Ytimekäs kuvailu

Davis muistuttaa, että miehet harvemmin keskittyvät rivien välissä oleviin nokkeluuksiin. Kerro siis suoraan, mistä pidät ja unohda monimutkainen kikkailu. Lauseet kannattaa pitää lyhyitä ja yksinkertaisina, koska nettideittailu on nykyään niin nopeaa, ettei siellä välttämättä ole sijaa pitkille tarinoille.

Mikä tahansa voi avata keskustelun – ota se huomioon!

Peruskiva profiili voi jäädä huippujen varjoon. Jos kaikki, mitä profiilissasi on, voi saada ihmiset kiinnostumaan, saatat nousta yhdeksi huipuista. Lisää kuvia harrastuksistasi ja lomamatkoistasi, eli sellaisista asioista, joista on helppo tulla juttelemaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja