Norjalle uusi järkytys: Yhdistetyn kuninkaalla Jarl Magnus Riiberillä on korona!

Norjan Jarl Magnus Riiber, yhdistetyn ylivoimainen kultamitalisuosikki, on antanut positiivisen koronatestituloksen, uutisoi Norjan yleisradioyhtiö NRK.

Norjan Olympiatoppen on tiedottanut Riiberin testituloksesta norjalaismedialle.

Riiberin positiivinen testitulos ei tule massiivisena yllätyksenä, sillä aiemmin Norjan maajoukkueen mukana harjoitteleva virolainen yhdistetyn mies Kristjan Ilves oli antanut positiivisen koronatestituloksen.

Riiber on Olympiatoppenin mukaan antanut jo kaksi positiivista koronatestiä ja on joutunut eristykseen kisakylästä.

Riiber on yhdistetyssä ylivoimainen tähtiurheilija, ja hän on voittanut tälläkin kaudella kahdeksan maailmancupin osakilpailua.

Norjan tuskaa lisää se, että myös kolme muuta yhdistetyn urheilijaa katsotaan altistuneiksi: Jörgen Graabak, Espen Andersen ja Espen Björnstad ovat nyt vaarassa jäädä sivuun.

NRK:n asiantuntijan Jann Postin mukaan riski on nyt suuri, ettei Norja saa yhdistettyyn joukkuetta viestikilpailuun.

Yhdistetyn ensimmäiset harjoitukset ovat luvassa ensi sunnuntaina. Ensimmäisen kerran yhdistetyn miehet kilpailevat keskiviikkona normaalimatkan.

On mahdollista, että Riiberin olympialaiset ovat jo ohitse. Norjan leirissä toivotaan, että hän pääsisi osallistumaan vielä viestiin ja yhdelle henkilökohtaiselle matkalle.

Suomen Ilkka Herola lukeutuu yhdistetyn potentiaalisiin mitalisteihin. Riiberin tartunta tietenkin parantaa myös Herolan osakkeita mahdollisessa kärkitaistelussa.

Lue myös:

    Uusimmat