Nopea kasvis-broilerikeitto 15.11.2000

Toimittaja Kaarina Roininen

1 rasia (300-400 g) marinoituja broileri- suikaleita
1 pieni purjo tai sipuli
1 tl currya tai paprikajauhetta
noin 1 l vettä
2 dl ruispastaa
noin 100 g sulatejuustoa
suolaa ja mustapippuria
1 pss (200 g) pakastekasviksia
(esim. herne-maissi-paprika)
silputtua persiljaa tai ruohosipulia

1. Leikkaa broilerinlihasuikaleita saksilla vielä pienemmiksi paloiksi rasiassaan.
2. Ruskista broileripaloja padassa tilkassa öljyä hetki. Silppua purjo ja lisää se ja curry sekaan. Sekoittele niitä hetki ja lisää pataan vesi.
3. Lisää ruispasta ja sulatejuusto, kun neste kiehuu. Mausta keitto suolalla ja mustapippurilla. Anna kiehua noin 5 minuuttia.
4. Lisää joukkoon pakastekasvikset, anna kiehahtaa. Tarkista maku ja pastan kypsyysaste.
5. Sekoita keittoon ennen tarjoilua persiljasilppua tai hienonnettua ruohosipulia.

Lue myös:

    Uusimmat