Mainos

Nokia N9-huippukännykästä piraattiversio jo ennen julkistusta? Katso kuva

Kiinassa on ehditty kasata jo piraattiversio Nokian vielä julkistamattomasta N9-älypuhelimesta. Väärennöksen väitetään esittävän N9-mallia ja se on tehty uutuustuotteesta vuotaneiden tietojen pohjalta. Odotetusta N9-mallista on liikkunut verkossa jo etukäteen monia huhuja ja kuvia. M.I.C gadget kertoo verkkosivuillaan, että N9-kopio muistuttaa erehdyttävästi virallista puhelinmallia.

Kuvissa näkyvä tuote muistuttaa tosin pitkälti Nokian uutta E7-mallia, joten on mahdollista, että tuoteväärentäjät ovat saaneet virikkeitä Nokian eri puhelinmalleista. Varsinaisesta N9-mallista olisi täten kopiotu lähinnä vain nimi.

Väärennös on mitoiltaan 98 x 48 x 14 mm, ja se on pienempi kuin Nokian N8-malli. Väärennökseen on rakennettu liukuva qwerty-näppäimistö ja tuotteen kerrotaan vaikuttavan kopioksi yllättävän hyvin tehdyltä. Kännykän kuori on esimerkiksi metallia eikä muovia.

Lisäksi väärennökseen on ympätty kolmen tuuman kosketusnäyttö, dual SIM, kamerat eteen ja taakse, Bluetooth, FM-radio, micro SD-korttipaikka ja Wi-Fi. Käyttöjärjestelmänä on Symbianilta näyttävä järjestelmä.

Kiinan piraattimarkkinoilla väärennöksen hinta on noin 100 dollaria.

Aito N9 julkistetaan ensi kuussa Barcelonassa?

Nokian huhutaan julkistavan uuden N9-älypuhelimensa ensi kuussa Barcelonassa järjestettävillä MWC-teknologiamessuilla. Huhujen mukaan MeeGo-käyttöjärjestelmää käyttävä puhelin tulee markkinoille huhtikuuhun mennessä.

MeeGo on Nokian yhdessä siruvalmistaja Intelin kanssa kehittämä käyttöjärjestelmä. MeeGoa käyttävää puhelinmallia on odotettu innostuneena jo kuukausien ajan.

Nokia toivoo N9-mallin tuovan potkua sen älypuhelinmallistoon. Huhujen mukaan aidossa uutuusluurissa on muun muassa 1,2 GHz prosessori sekä N8-mallista tuttu ja kehuttu 12-megapikselin kamera.

MTV3 uutiset tulee raportoimaan uutissivuillaan paikan päältä Barcelonan messujulkistuksista. Mikäli aito N9 todellakin julkistetaan messuilla, nähdään samalla miten hyvin N9-väärennös matkii ulkonäöltään oikeata N9-mallia - jos lainkaan.

Lisää aiheesta:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.