Mainos

Nivean testiryhmään valittiin ihonhoidosta kiinnostuneita naisia

Helmi ja Nivea antavat 40 naiselle mahdollisuuden kokeilla sävyttäviä, ikääntymisen merkkejä vähentäviä päivävoiteita. Valitsimme testiryhmään ihonhoidosta kiinnostuneita naisia. Kokosimme yhteen testaajien ajatuksia siitä, miksi juuri he ovat oikeita henkilöitä testaamaan Nivean ihonhoitotuotteita.

Sävyttävä päivävoide on nopea keino hankkia iholle kaunis hehku. Haimme testiryhmään henkilöitä, jotka haluavat kauniin päivetyksen iholleen ja vähentää ikääntymisen vaikutuksia ihollaan.

Testattavana on kaksi tuotetta. Yli 40-vuotiaat testaavat , joka antaa energiaa iholle, tasoittaa ja sävyttää. Yli 30-vuotiaat testaavat , joka tehoaa kolmella tavalla: piirteitä kohottamalla, sävyttämällä ja valoa heijastamalla.

Testiryhmään valittiin yhteensä 40 naista. Kokosimme yhteen heidän ajatuksiaan siitä, miksi juuri he ovat oikeita henkilöitä testaamaan Nivea-tuotteita.

Näin naiset kertoivat itsestään:

Nainen, 35

"Olen innokas kokeilemaan kaikenlaisia merkkejä ja uutuuksia. En ole koskaan tyytynyt yhteen ainoaan tuotteeseen, joten uskoisin olevani hyvä testaaja, koska huomaan melko nopeasti onko tuote oikeasti hyvä tuotteeseen, joten uskoisin olevani hyvä testaaja, koska huomaan melko nopeasti onko tuote oikeasti hyvä vai ei."

Nainen, 36

"Etsin juuri ikäiselleni sopivaa voidesarjaa, joka piristäisi ilmettä ja ehkäisisi ryppyjen syntymistä. Nyt olisi korkea aika alkaa käyttää ikääntymisen merkkejä ehkäisevää voidetta ja Nivea tuotemerkkinä kiinnostaa kyllä."

Nainen, 39

"Iän myötä ihon hoito on alkanut kiinnostaa. Haluaisin näyttää paremmalta. Jos saisin jollain tavalla piristettyä väsähtänyttä ilmettä."

Nainen, 46

"Ikäkriisi painaa ja iho alkaa veltostua. Olisi kiva kokeilla, josko kosmetiikasta olisi jotain apua."

Nainen, 48

"Onko tämä uusi ihmeaine, joka nuorentaa väsyneitä ja harmaanoloisia kasvojani? Periaatteessa minulla on vieläkin nuoren naisen pohjat, mutta jotain vaan uupuu."

Nainen, 50

"Täytin juuri kesällä 50 vuotta ja haluan löytää itselleni sopivan ihonhoitotuotteen. Ihoni on vielä kohtuullisessa kunnossa."

Nainen, 66

"Ihoni on säilynyt melko sileänä, mutta nyt ikä alkaa tehdä tehtäväänsä. En halua ryppyjä ja luotan vanhaan hyvään Nivea-merkkiin. Se hoitaisi hyvin ihoani."

Testiryhmäläiset testaavat tuotteita kahden viikon ajan. Tämän jälkeen he raportoivat testikokemuksistaan Helmen sivuilla.

Artikkelin tarjoaa:

Artikkelin tarjoaa:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.