Nina Mikkonen: En ole sankari

Timo T.A Mikkosen vaimo Nina Mikkonen on joutunut taistelemaan eräässä elämänsä yhdessä vaikeimmista paikoista, kun hänen miehensä on sairaalahoidossa.

Sairaalaan aivoinfarktin takia lokakuun alussa joutunut Timo T.A Mikkosen vaimo Nina Mikkonen on selviytynyt urheasti arjen pyörittämisestä, vaikka hänen miehensä on ollutkin sairaalahoidossa pidemmän aikaa. Viikko sitten hengityskoneesta vapautuneen miehen vaimo on saanut läpikäydä viimeisten viikkojen aikana elämänsä vaikeimpia aikoja .

– Kiitos, kyllä jakselen olosuhteisiin nähden, uupuneen kuuloinen Nina Mikkonen kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

MTV3 Koti -sivulle blogiaan päivittävä Nina kertoo uuden blogikirjoituksen olevan taas ajankohtaista, vaikka nainen myöntääkin olevansa tällä hetkellä innoton asian suhteen.

– Koitan sanailla blogiini tekstiä. Olen väsynyt, mutta sellaista elämä on. Eiköhän asiat pikkuhiljaa iloksi muutu, hän pohtii.

Nina Mikkonen on saanut vahvaa myötäelämistä ja tukea lähipiiriltään, joka on seisonut naisen tukena myös näinä raskaina aikoina. Hän kertoo saaneensa lukuisia määriä yhteydenottoja sähköpostitse ja puhelimitse ihmisiltä, jotka haluavat osoittaa tukensa taistelevalle naiselle.

– Minulla on hyvä tukiverkosto, joka on onneksi ollut jo tiedossa pidemmän aikaa, selvästi lähipiiristään onnellinen nainen kertoo väsymyksensä keskellä iloisempaan sävyyn.

Hurja tilanne ja taistelu onkin koskettanut Ninan mieltä ja laittanut hänet todella miettimään ihmisiä, joilla on vaikeaa. Hän on selvinnyt urheasti lapsiperheen arjen pyörittämisestä Timon ollessa sairaalassa. Sankarimaisesti taistellut nainen kuitenkin puhuu omasta roolistaan selvästi vähättelevään sävyyn kaiken läpikäymänsä jälkeen.

– Minulla on todella huoli ihmisistä, joilla ei ole tukiverkostoa. Heillä on tilanne paljon huonompi. Se tuntuu pahalle. Itselläni ei ole mitään hätää, kun saa itse olla terve ja voimissaan. En ole sankari, toisin kun ihmiset, joilla on asiat paljon pahemmin, hän vähättelee itseään kovan taistelun keskellä.

Kurjasta olosuhteista huolimatta naisella on selkeä näkemys tulevaisuuden suhteen.

– Kyllä taistellaan, hän sanoo määrätietoiseen sävyyn.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat