Nimet paperissa! Sebastian Vettelin tulevaisuus F1-sarjassa varmistui

3:05
Sebastian Vettel ja Ferrari tiedottivat jo hyvissä ajoin toukokuussa, ettei nelinkertainen mestari jatka tiimissä kauden 2020 jälkeen. Hänen tilalleen nousee Carlos Sainz.

Ferrarilta tämän kauden jälkeen lähtevä Sebastian Vettel on solminut uuden monivuotisen kuljettajasopimuksen ensi kaudeksi Aston Martiniksi muuttuvan Racing Pointin F1-tallin kanssa.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Toscanan GP suorana 11.-13.9.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55, 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Toscanan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Racing Point tiedotti asiasta torstaiaamuna. Sopimuksen tarkkaa kestoa ei tiedotteessa määritellä, mutta Vettelin mainitaan siinä liittyvän tiimiin "vuodeksi 2021 ja siitä eteenpäin".

Vettelin on jo pitkään tiedetty neuvottelevan Racing Pointin kanssa, mutta sopimuksen julkistuksen osuminen yhteen Ferrarin 1000. osakilpailun yhteyteen Italian Mugelloon oli hienoinen yllätys.

Myöhään keskiviikkona meksikolaiskuljettaja Sergio Perez tiedotti, ettei hän jatka brittitallissa kauden jälkeen. Tiimin toisena kuljettajana on tällä kaudella ajanut omistaja Lawrence Strollin poika Lance Stroll.

Neljä maailmanmestaruutta Red Bullilla voittanut Vettel ajoi Ferrarilla vuodesta 2015 lähtien saavuttamatta himoitsemaansa MM-titteliä italialaistiimissä. Uransa 53 osakilpailuvoitosta saksalaiskuski on saavuttanut Ferrarilla 14.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja