Niklas Moisanderilla maalijuhlat yli vuoden tauon jälkeen – Werder Bremen murskasi cupissa

Niklas Moisander teki Werder Bremenin toisen maalin, kun Werder eteni jalkapallon Saksan cupin toiselle kierrokselle kukistamalla viidenneksi korkeimmalla tasolla Oberligassa pelaavan Atlas Delmenhorstin 6–1 lauantai-iltana.

Vaikka ottelu pelattiin Werderin kotikentällä Weserstadionilla, Delmenhorst oli nimellisesti kotijoukkue, sillä alasarjajoukkueen kotipaikkakunta on vain kahdentoista kilometrin päässä Bremenistä.

Bremenin pääsarjapelaajat hallitsivat ottelua alusta lähtien. Bremenin kapteenin Moisanderin 2–0-osuma syntyi 19. minuutilla kulmapotkun jälkeen, kun hän pääsi ohjaamaan pallon takatolpalta maaliin.

Moisanderin edellinen maali oli huhtikuulta 2018.

Suomalaispakin osuman jälkeen Werderin ote löystyi, ja Delmenhorstin Tom Schmidt sijoitti 30. minuutilla 1–2-kavennuksen Oliver Rauh'n pitkästä syötöstä.

–  He tekivät sen ihan hienosti. Takaiskumaali oli tarpeeton. Siitä huolimatta pääsimme pidemmälle kuin viime vuonna. Takaiskumaalissa varmistus petti. Meidän pitäisi tuollaisessa tilanteessa rikkoa tai voittaa pallo. Tuollaista ei saa tapahtua Bundesliigassa. Mutta ehkä se oli hyväksi, jotta aistit olisivat taas terävimmillään, Moisander sanoi Werderin nettisivuilla.

Werderin kaksi viimeistä maalia teki vaihdosta sisään tullut Claudio Pizarro, josta tuli Saksan cupin kaikkien aikojen vanhin yhdessä ottelussa kaksi maalia iskenyt pelaaja. Pizarro täyttää lokakuussa 41.

–  Maalit ja ennätykset ovat aina erittäin mukavia. Se on joka kerta jotain uutta, Pizarro iloitsi.