Nico Rosberg jakoi puhuttelevan näkemyksen Lewis Hamiltonista – totuus alkaa valjeta F1-supertähti Max Verstappenille

Vuoden 2016 F1-maailmanmestari Nico Rosberg seurasi huvittuneena lajin nykyisen supertähden Max Verstappenin toimintaa Portugalin GP -viikonlopun aikana. Rosbergin mukaan Verstappen alkaa hiljalleen tajuta sen, kuinka hyvä Lewis Hamilton oikeasti onkaan.

Hamilton löi pöytään vakuuttavan näytöksen Portugalin GP:ssä, kun hän jätti sekä paalulta lähteneen Valtteri Bottaksen että Red Bullin Max Verstappenin jalkoihinsa.

Hamilton koki niukan tappion Bottakselle lauantain aika-ajossa. Sunnuntaina Hamilton tipahti hetkeksi Verstappenin taakse kolmanneksi, kunnes hän ohitti hollantilaisen tyylillä.

Tämän jälkeen Hamilton poimi tyylillä tallikaverinsa Bottaksen.

– Mikä kertakaikkisen upea kisa Lewisiltä, Rosberg sanoi Sky Sportsilla.

– Olen hieman huvittunut, koska jopa Max Verstappen alkaa ymmärtää paremmin ja paremmin sen, kuinka hyvä Lewis Hamilton oikeasti onkaan.

Rosberg viittaa siihen, miten Verstappenia pidetään yhtenä F1:n nopeimpana kuljettajana. Nyt Verstappen on jopa nopeammalla autolla vaikeuksissa Hamiltonin kanssa.

– Maxin täytyy onnistua täydellisesti, jotta hän voi voittaa mestaruuden, Rosberg näkee.

Rosberg nosti myös esille sen, miten Verstappen teki jatkuvalla syötöllä virheitä Portimaossa.

– Red Bullilla oli Portugalissakin nopein auto. Koska jos miettii lauantain aika-ajoa, niin Max teki nopeaimman noteerauksen. Se vain poistettiin virheen takia. Ja sama juttu kisassa. Hän ajoi nopeimman kierroksen, joka kuitenkin hylättiin, koska hän meni taas rataviivojen ylitse.

– Liikaa virheitä, Rosberg summasi.

Lue myös:

    Uusimmat