NHL-tähdet lätränneet Tampereen yössä – Leijonien avausvastustajasta nyt kovaa puhetta

Yhdysvaltojen jääkiekkomaajoukkue on usein ollut tuttu näky MM-kisapaikkakunnan yöelämässä, mutta tänä keväänä saattaa olla toinen ääni kellossa. 

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Avausottelu Tshekki–Suomi pe 10.5. klo 21.20. Studio käyntiin jo klo 20.00!

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomo -palvelussa. Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla.

USA pelaa nyt viime vuoden tapaan Tampereella järjestettävässä alkulohkossa Leijonien kanssa. Vuosi sitten Tampereelta tulvi raportteja yhdysvaltalaispelaajien aktiivisuudesta yöelämässä

Kosteita iltoja viettänyt, tähtipakki Seth Jonesin johtama joukkue hävisi Suomelle alkulohkossa 1-4 ja välierissä 3-4. Lopulta se jäi neljänneksi. 

Nyt hyvin nimettömällä ryhmällä Tampereelle saapunut USA haastaa Leijonat turnauksen avausottelussa perjantaina. Nähdäänkö kaukalossa nälkäinen vai janoinen nippu?

– Olen varma, että tämä joukkue ei ole janoissaan vaan nälissään, koska tässä on paljon nuoria pelaajia, MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen totesi torstain Kiekkoraadissa viitaten muun muassa seitsemään yliopistokiekkoilijaan. 

– Tässä ei ole mitään Seth Jonesia diivailemassa siellä. 

Kuuntele Kiekkoraadin näkemykset Leijonien avausvastustajasta pääkuvan videolta. Alla puolestaan raadin näkemykset Suomen ykkösvahdista. Aihe herätti erimielisyyksiä. 

Lue myös:

    Uusimmat