NHL-rotta ja pääiskuja saanut hyökkääjä jatkoivat rajua vääntöä ottelun jälkeen – "Nulikka"

Calgary Flamesin Matthew Tkachukin ja Edmonton Oilersin Zack Kassianin välinen vääntö sai jatkoa NHL-ottelun jälkeen, kun kumpikin paukutti tahoillaan kovaa tekstiä.

Rottamaisista teoistaan tunnettu yhdysvaltalaishyökkääjä Tkachuk ajoi ottelussa kahteen otteeseen kanadalaishyökkääjä Kassiania rumasti päähän. Molemmilla kerroilla hän tuli tilanteeseen kolmantena pelaajana.

Kassian kosti jälkimmäisen ottamalla Tkachukin laidasta irti ja takomalla tätä nyrkeillä päähän. 

Elias Lindholmin iskemää ottelun avausmaalia alustanut Tkachuk piti hellan kutosella taiston jälkeenkin.

– Jos hän ei halua saada osumaa, pysyköön poissa tieltä. Sain hänet kolme kertaa. Sitä voisi ajatella, että hän oppisi ensimmäisestä kerrata. Jos hän haluaa reagoida noin, me otamme ylivoiman, me otamme voiton ja me siirrymme keulille, Tkachuk latasi medialle.

Tkachuk itse selvisi ottelusta rangaistuksitta, kun taas Kassianille tuomittiin nyrkkinujakoinnin yhteydessä väkivaltaisuudesta neljä minuuttia ja käytösrangaistuksesta 10 minuuttia päälle.

Calgaryn Elias Lindholm niittasi 4–3-voittomaalin juuri Kassianista seuranneen ylivoiman aikana. 

"Nuori nulikka"

Kassian, 28, kertoi rakastavansa taistelua Tkachukin, 22, kanssa. Kanadalainen toivoi, että voisi pelata Flamesia vastaan pudotuspelisarjassa.

– Hän selkeästi jahtasi minua. Pidän siitä, Kassian kommentoi.

– Se oli hauskaa minun kannaltani. Hävisimme pelin, ja se on syvältä, mutta kaiken kaikkiaan hän on vain nuori nulikka, jonka täytyy oppia tuo puoli pelistä. Hän on aika hyvä pelaaja, mutta nynny, ollakseni rehellinen, Kassian paalutti.

Lue myös:

    Uusimmat