NHL:n jumbojoukkueen tähtipelaaja piikitteli päävalmentajaansa – oikoi nyt sanomisiaan: "Ei ollut mitään syytä"

33:48
Videolla kuvaa to-pe-yön NHL-kierrokselta.

Minnesota Wildin tähtihyökkääjä Jason Zucker on pahoitellut kommenttejaan joukkueen päävalmentaja Bruce Boudreausta.

Koko NHL:n viimeiselle sijalle valahtanut Minnesota piti joukkueen kapteenin Mikko Koivun johdolla kriisipalaverin aikaisemmin tällä viikolla. Zucker kommentoi palaverin jälkeen medialle, että jokaisen on oltava parempia päävalmentajasta lähtien.

Zuckerin kommentit nousivat otsikoihin Pohjois-Amerikassa, sillä hän käytti useampaan otteeseen valmentajaansa esimerkkinä. Nyt tähtihyökkääjä on oikonut sanomisiaan.

– Minulla ei ollut mitään syytä käyttää hänen nimeään lausunnossani sillä tavalla. Syy on täysin minun. Tarkoitukseni oli sanoa, että kaikkien on oltava parempia, tehtävä enemmän ja paiskittava hommia. 99,9 prosenttia se koskettaa meitä pelaajia, Zucker toteaa NHL:n sivuilla.

– Kaikilla on tällä hetkellä vaikeaa pukukopissa. Kaikki haluavat voittaa ja tehdä oikeita asioita. Käytin sanojani heikosti ja se on täysin minun syyni.

Neljättä kauttaan Minnesotan peräsimessä luutiva Boudreau ymmärsi, mitä Zucker lausunnoillaan tarkoitti, eikä ottanut tähtipelaajansa sanoista itseensä.

– Hän olisi voinut sanoa, että koko organisaation on oltava parempi. Jos pääsemme ulos tästä suvannosta, se tekee meistä paremman joukkueen ja parempia ihmisiä. Vain vahvat selviytyvät. Voit istua ja valittaa ja murjottaa ja puhua ihmisten selän takana, mutta loppujen lopuksi sinun on katsottava itseäsi. Hyvät ihmiset löytävät aina keinot tehdä muista parempia ja selvitä tällaisista tilanteista, Boudreau selostaa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja