NHL-konkari puuttui tähtipelaajien kiivaaseen vihanpitoon – "Haluan nähdä heidän tappelevan"

Los Angeles Kingsin Drew Doughtyn ja Calgary Flamesin Matthew Tkachukin välinen vihanpito nousi jälleen puheenaiheeksi NHL:ssä, kun joukkueet kohtasivat sunnuntain vastaisena yönä.

Jo useamman kauden ajan kestänyt vihanpito jatkui myös yön kierroksella, kun Doughty taklasi Tkachukia, jonka jälkeen 21-vuotias hyökkääjä ryhtyi kostotoimiin. Kaksikon painiottelu käynnisti aikaan suuren joukkokahakan.

Kaksikon välinen vihanpito käynnistyi Tkachukin tulokaskaudella yli kaksi vuotta sitten, kun Tkachuk iski Doughtya kyynärpäällä kasvoihin. Siitä lähtien heidän välillään on räiskynyt useamman kerran, mikä ei ole jäänyt huomaamatta muilta NHL-tähdiltäkään. Dallas Starsin konkarihyökkääjä Joe Pavelski on seurannut kaksikon kahnauksia hymy huulilla.

– Ovatko he vielä tapelleet? En usko, että sitä lasketaan  ennen kuin he ovat tapelleet. Uskon, että he vihaavat toisiaan. Haluan kuitenkin nähdä heidän tappelevan. Sen minä haluan nähdä, Pavelski heittää Sportsnetille virnistäen.

Pavelskin mukaan kaksikon jatkuvaa nahistelua on hauska seurata. Hän on pistänyt merkille, että se kiinnostaa myös kanadalaista mediaa.

– Ette muusta halua puhuakaan. Se on hyvä. Drew vaikuttaa mukavalta ja hauskalta kaverilta. Hän tykkää louskuttaa leukojaan. Minusta se on hyvä juttu lajille, Pavelski jatkaa.

Lue myös:

    Uusimmat