NHL-kohuhyökkääjä kertoi sanat, jotka saivat venäläistähden raivostumaan – "Tuolla sanotaan paljon pahempiakin asiota”

Boston Bruinsin tähtihyökkääjä Brad Marchand on ollut viimeisen viikon aikana jälleen otsikoissa ei niin positiivisten asioiden tiimoilta. Marchand kertoi vihdoin medialle, mikä sai New York Rangers -tähti Artemi Panarinin raivostumaan.

Uransa aikana kohun jos toisenkin kyseenalaisilla tempuillaan aiheuttanut Marchand on ollut viime päivinä jälleen NHL-kansan huulilla. Perjantain kierroksella Marchand sai Rangers-tähti Artemi Panarinin raivostumaan ja heittämään hanskansa Marchandia kohti.

Panarin sai tempauksestaan 5 000 dollarin sakot epäurheilijamaisesta käytöksestä. Ottelun jälkeen spekuloitiin pitkään sillä, mitä Marchand teki saadakseen venäläistaiturin raivostumaan. Marchand paljasti sanansa vihdoin tiistaina.

– En tehnyt mitään väärää. Minua heitettiin hanskalla, enkä minä sanonut hänelle mitään sopimatonta. Sanoin hänelle, ettei kukaan Venäjällä tykkää hänestä. Jos se on nyt asia, joka saa kaverit hermostumaan, niin tämä on maailman pehmein liiga. Tuolla sanotaan paljon pahempiakin asioita, Marchand toteaa medialle.

Uusi kohu odotti kuitenkin jo oven takana. Maanantain vastaisena yönä pelatulla kierroksella Marchand kaatoi Vancouver Canucksin puolustaja Oliver Ekman-Larssonin kyseenalaisin keinoin jäähän.

NHL lätkäisi Marchandille tilanteesta kolmen ottelun pelikiellon jalkapyyhkäisystä. Marchand uskoo hänen takavuosien törttöilyjen vaikuttaneen kurinpitolautakunnan päätökseen.

– Olen yrittänyt viimeisen neljän vuoden aikana päästä eroon maineestani. Mielestäni olen tehnyt erittäin hyvää työtä. Olen yrittänyt rajan monta kertaa. On valitettavaa, että se kummittelee minua yhä, Marchand sanoo.

Viime vuosina Marchand on ollut yksi NHL:n tehokkaimpia pelaajia. Käynnissä olevallakin kaudella Marchand on takonut 18 pelaamassaan ottelussa jo 24 tehopistettä. Marchand vakuuttaa, ettei likainen peli kuulu enää hänen kikkavarastoonsa.

– Pelaan kovaa ja taistelen, mutta en enää ole se sama pelaaja kuin ennen. Jos katsotte tilastojani viimeisen viiden vuoden ajalta, taidan olla kolmantena (Leon) Draisaitlin ja (Connor) McDavidin jälkeen. Olen muuttanut itseni pelaajaksi, jota pitäisi kunnioittaa tässä liigassa taitojensa vuoksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja