Eetu Luostarisen maali käynnisti Floridan voittotahdit – Kaapo Kakko jatkoi pisteputkeaan

Eetu Luostarisen osuma johdatteli jääkiekon NHL:n itälohkon kärkijoukkueen Florida Panthersin voittoon New Jersey Devilsistä maalein 4–1.

1–1-tilanteesta alkaneen toisen erän neljännellä minuutilla Luostarinen löi maalinedustalta Panthersin johtoon, joka säilyi ottelun loppuun asti. Floridan Anton Lundell ja New Jerseyn Janne Kuokkanen jäivät pelissä pisteittä.

Pittsburgh Penguinsin Kasperi Kapanen puolestaan nappasi yhden syöttöpisteen joukkueen murskatessa vieraissa Montreal Canadiensin loppulukemin 5–0. Montrealin Joel Armialle jääaikaa kertyi pelissä 11 minuuttia ja Artturi Lehkoselle lähes 16 minuuttia.

Toronto Maple Leafs voitti New York Rangersin lukemin 2–1 katkaisten Rangersin neljän pelin voittoputken. Kaapo Kakko jatkoi kuitenkin pisteputkeaan syöttämällä Rangersin kavennusmaaliin. Kakolle on nyt kertynyt kolmesta pelistä tehot 2+2.

Calgary Flames nöyryytti vieraissa Buffalo Sabresia maalein 5–0. Buffalon Arttu Ruotsalainen viihtyi kaukalossa hieman yli 14 minuuttia.

Tampa Bay Lightning otti voiton voittolaukauksille venyneestä pelistä Philadelphia Flyersia vastaan lukemin 4–3. Philadelphian Rasmus Ristolainen jäi ottelusta tehopisteittä.

Ville Husso yllätettiin vain kerran maalillaan, kun Husson St. Louis Blues otti 4–1-voiton San Jose Sharksista.

Minnesota Wild otti kotonaan selkeän voiton Dallas Starsista maalein 7–2. Dallasin Esa Lindell syötti kolmannen erän lopulla viimeiseksi jääneen maalin. Muut Dallasin suomalaispelaajat Miro Heiskanen, Roope Hintz, Joel Kiviranta ja Jani Hakanpää eivät tehoille päässeet.