NHL-fanin tylystä reaktiosta suomalaisen superlupauksen varaukseen tuli todellinen nettihitti – näin hyökkääjä reagoi nyt "siihen naiseen"

1:31
Jesperi Kotkaniemi kertoi MTV Urheilulle tunnelmistaan NHL-varauksensa jälkeen kesäkuussa 2018. Korkea varaus yllätti superlupauksen.

NHL-seura Montreal Canadiens varasi Jesperi Kotkaniemen kesän 2018 varaustilaisuuden kolmannella vuorolla. Canadiensin valinta herätti luonnollisesti paljon keskustelua kovassa kiekkokaupungissa.

Eräs välitön reaktio Canadiensin päätökseen nousi nopeasti melkoiseksi puheenaiheeksi ja meemiksi. Kamerat kuvasivat, kun Habs-paitaan pukeutunut nainen näytti järkyttyneeltä varauksen jälkeen.

Kotkaniemi on nyt itse kerrannut Canadiensin julkaisemalla videolla kahden vuoden takaisin tapahtumia. Mies reagoi videolla varaukseen ja sen jälkeisiin tunnelmiin.

– Hikoilin helvetinmoisesti. Kun kuulin oman nimeni, olin todella helpottunut. Sitten tuli kiusallisia halauksia, avasi Kotkaniemi hymyillen.

Kun kuviin tuli paljonpuhuttu nainen, huomioi Kotkaniemi hänet.

– Tässä on se nainen. Hän ei selvästikään pitänyt minusta. Hän saattaa olla vielä Habs-fani. Toivon niin, naureskeli keskushyökkääjä.

Katso video alta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja