Neymar hukkasi kultaisen sauman läpiajossa – Atalanta iski upean maalin ja virittelee pommia Mestarien liigassa

Italian sensaatiojoukkue Atalanta johtaa Mestarien liigan puolivälieräottelua rahaseura Paris Saint-Germainia vastaan 1–0.

Brasilialaistähti Neymarilla oli kultainen sauma iskeä maali italialaisyllättäjä Atalantan verkkoon aivan ottelun alkuhetkillä, kun hän pääsi läpiajoon juoksuvoimaansa hyödyntämällä.

Atalantan maalivahti Marco Sportiello saapui karkulaista vastaan, mutta näytti tilanteessa voimattomalta ennen kuin laukaus lähti PSG-tähden lapikkaasta. Hyökkääjän veto epäonnistui kuitenkin pahoin, ja pallo sujahti selvästi ohi maalin.

Vaikka PSG:n joukkue pursuaa tähtitieteellisillä siirtosummilla hankittuja nimimiehiä, Atalanta ei suinkaan ole joutunut tyytymään Lissabonissa vain kyytipojan rooliin. Valmentajavelho Gian Piero Gasperinin luotsaama ryhmä pelaa sulavaa jalkapalloa ja on päässyt myös maalipaikoille.

PSG-vahti Keylor Navas torjui vielä kaksi ensimmäistä yritystä huippupaikoista, mutta kroatialaistaituri Mario Pasalicin laukaukselle yläkulmaan hänkään ei voinut enää mitään.

Neymarilla oli Atalantan harhasyötön jälkeen jälleen hyvä paikka maalintekoon ja 1–1-tasoitukseen, mutta tähtipelaajan viimeistely-yritys oli vähintään yhtä heikko kuin pelin alun läpiajossa.

Serie A:ssa kolmanneksi tällä kaudella sijoittunut Atalanta johtaa yksiosaista puolivälieräottelua ensimmäisen puoliajan jälkeen 1–0 ja on nyt 45 minuutin päässä sensaatiomaisesta välieräpaikasta.