New Jersey Devilsin sveitsiläispuolustaja lensi päin laitaa ja kannettiin paareilla jäältä: "Tämä on paha juttu"

NHL-joukkue New Jersey Devilsin sveitsiläispelaaja Mirco Müller lensi pelottavasti päin laitaa Calgary Flamesia vastaan pelatussa ottelussa. 

Müller yritti tavoitella kiekkoa Flamesin Michael Frolikin kanssa, kun hänen luistimensa jäi kiinni jäähän. Müller lensi vaarallisen näköisesti kaukalon laitaan. Törmäyksen voi katsoa täältä

Devilsin hyökkääjä oli pitkään liikkumattomana, kunnes hänet kannettiin paareilla jäältä. Hän oli kuitenkin tajuissaan ja näytti peukkua yleisölle. 

Devilsin tiedotusosasto kertoi myöhemmin Twitterissä, että hänet on kuljetettu yliopistolliseen jatkotutkimuksiin. Müller oli tajuissaan, ja raajat toimivat. 

Frolik kommentoi TSN:n toimittaja Jerman Franklinille tapausta. 

– Se ottaa päähän. Hidastuksessa näytti, että luistin tökkäsi jäähän ja kaaduin hänen päälleen. Tämä on todella paha juttu. Toivottavasti hän on kunnossa, Frolik sanoi. 

Müller, 23, oli voittamassa Sveitsille MM-hopeaa viime vuoden kisoissa Tanskassa. Hän on ollut tällä kaudella tärkeä osa Devilsin puolustusta. Jääaikaa on kertynyt keskimäärin 18.15 ottelua kohti. Hän on tehnyt yhden maalin ja antanut yhdeksän maalisyöttöä. 

Calgary Flames voitti ottelun 2–1. 

Lue myös:

    Uusimmat