Netissä leviävä video pöyristyttää: Nuori suomalaisnainen tunkee mäyräkoiran mikroaaltouuniin ja näyttää laittavan mikron päälle

Sosiaalisessa mediassa kiertää monia huolestuttava video, jossa nuori nainen laittaa mäyräkoiran mikroaaltouuniin. Suomea puhuva tyttö näyttäisi laittavan mikroaaltouunin tämän jälkeen päälle.

Video katkeaa kesken, joten koiran kohtaloa ei sen perusteella voi arvioida. 

– Tiedätteks te sen fiiliksen, kun teillä on nälkä, mutta himassa ei oo mitään ruokaa. Nyt mä näytän, miten ollaan luovia ja tehdään ite ruokaa, nuori nainen kommentoi videolla.

Nainen nostaa mäyräkoiran lattialta ja työntää sen mikroaaltouunin sisälle. Hän sulkee tämän jälkeen oven. Videon perusteella on vaikea sanoa meneekö ovi karmiin asti kiinni.

Sitten nainen laittaa uunin päälle pikaohjelmalla. Kello ehtii vaihtua 30 sekunnista 29:een, ennen kuin video katkeaa.

8:37
Eläinsuojelurikoksia tulee poliisin tietoon entistä enemmän. Näin Rikospaikka-ohjelma käsitteli asiaa vuosi sitten. Ohjelma ei liity mäyräkoiran tapaukseen.

Poliisi selvittää tapahtunutta

MTV Uutisten tietojen mukaan videolla esiintyvä henkilö on kotoisin Lounais-Suomesta. Lounais-Suomen poliisista vahvistetaan, että he selvittävät asiaa.

– Tämä asia tuli tietoomme tänään ennen kolmea, kertoo komisario Joonas Tikka. –Täytyy selvittää videon aitous ja motiivit tällaiselle toiminnalle.

Poliisi ei vielä ota kantaa videon aitouteen.

– Niin kuin videostakin käy ilmi, siinä on alaikäisestä henkilöstä kysymys. Olemme tiedotuksen suhteen hyvin varovaisia tässä.

Suomalaisista tiedotusvälineistä asiasta ensimmäisenä kertoi Ilta-Sanomat.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja