Nenäliinat esiin – muistatko nämä älyttömimmät Kaunarit-tragediat?

Kauniit ja rohkeat -sarjan faneja on koeteltu vuosien varrella rajuilla käänteillä. Muistatko vielä nämä tragediat, joita katsoessa nenäliinoja tarvitsee niin surun kuin naurun kyyneleitä varten?

Televisiohistorian pitkäikäisin saippuasarja Kauniit ja rohkeat on itkettänyt ja yllättänyt rajuilla juonenkäänteillään jo melkein kolmekymmentä vuotta. Matkan varrelle mahtuu lukuisia yleisöä ravistelleita juonikuvioita, joista osa on painunut katsojien tajuntaan pysyvästi.

Tenplay-sivusto listasi sivuillaan sarjan historian kuumottavimmat murhenäytelmät. Nämä tragediat saavat edelleen kyyneleet kihoamaan silmiin!

1. Taylorin valekuolema mursi Ridgen

Kun Taylor vaikutti kuolleen, Ridge aavisti jonkin olevan pielessä. Viimeisen vahvistuksen tuntemuksilleen mies sai avattuaan Taylorin haudan ja löydettyään sieltä rakkaansa ruumiin sijaan mannekiinin.

Kaiken takaa paljastui kilpakosijaksi ilmoittautunut prinssi Omar, joka kertoi pelastaneensa Taylorin ja hoivanneensa tämän takaisin elävien kirjoihin sekä korvanneensa hänet niin aidonoloisella nukella, että Forresteritkin menivät halpaan. Kun Taylor lopulta näyttäytyi Ridgelle uudelleen, saapui hän miehen eteen sellaisen valon kajastuksen ja täysille säädetyn savukoneen saattelemana, ettei edes Ridge kyennyt nieleskelemään kyyneleitään.

2. Phoebe Forresterin riipivä tragedia

Phoebe Forresterin kuolema oli varoittava esimerkki siitä, miten käy, kun käy käsiksi poikaystäväänsä, joka ajaa parhaillaan autoa sekä on samalla rakastunut äitiisi. Phoeben ennenaikainen kuolema täytti koko Forresterin kartanon surulla ja kyyneleillä.

Ridge-isän pelastusyrityksetkin valuivat hukkaan – tyttärensä hengen säästämisen sijaan mies ehti vain kuulla hiljakseen tuonelaan lipuneen Phoeben laulavan viimeisillä voimillaan säkeen kappaleesta, jonka tämä oli kirjoittanut Ridgen ja Brooken häitä varten. Se, että tytär seurasi äitinsä jalanjälkiä kuolemalla Ridgen käsivarsille, herättää vakavia kysymyksiä miehen käsivarsien kohtalokkuudesta.

3. Darla – väärällä tiellä väärään aikaan

Forrestereiden surullisen sukusaagan jatkoksi liittyi vuonna 2006 Darla. Darla-paran kohtaloksi koitui epäonninen auto, jonka kumi puhkesi.

Apujen kutsumisen sijaan Darla päätti vaihtaa renkaan itse – päätyen menettämään tasapainonsa juuri väärällä hetkellä ja horjahtaen suoraan ajokaistalle Taylorin ohjaaman auton alle. Koska kaikille tapaturmille täytyy löytää syyt, myös tälle tragedialle on löydetty aiheuttajat: Darlan korkokengät, Taylorin humalatila, armoton sää ja se pirun savukone!

4. Hyvästit matriarkka Stephanielle

Ydintuhonkin aikaan kuka tahansa olisi takuulla lyönyt vaikka talonsa puolesta vetoa, että jos joku siitä selviää, niin Stephanie. Siitä huolimatta oltuaan 25 vuoden ajan se Forrester jota kaikki rakastivat vihata, matriarkka joutui antamaan periksi samalle keuhkosyövälle, jonka hän jo kertaalleen oli kukistanut.

Kuoleman tuomalle sokille veti vertoja tapa, jolla Stephanie poistui: Stephanie kuoli pitkäaikaisimman arkkivihollisensa Brooken käsivarsille tämän laulaessa hänet uneen. Brooke itki lohduttomasti, kuten me katsojatkin.

5. Ridge ei ole entisensä

Jaksossa numero 6720 Kaunarit-fanit kautta maailman kokivat epätodellisen sokin: Ridge lakkasi olemasta Ronn Moss ja syntyi uudelleen Thorsten Kayenä.

Huhut olivat totta. Legendaarinen Moss, jonka leukaperillä leikkaisi timanttiakin, oli korvattu. Hän koki, että oli hänen aikansa poistua parrasvaloista ja roolista, jota hän oli rakentanut yli kahden vuosikymmenen ajan. Hänen korvaamisensa uudella näyttelijällä tuntui siltä, kun joku perheestä olisi kuollut.

Kaikki kunnia niin suuriin saappaisiin hypänneelle Kayelle, mutta vaikka Moss onkin poissa, iäti läsnäolevaa Obi-Ronia ei koskaan tulla unohtamaan.

Lähde: Tenplay

KAUNIIT JA ROHKEAT MTV3-kanavalla arkisin klo 17.25.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja