Mainos

Neljän lampaan sieppaus hämmensi poliisin Norjassa: "Hyvin erikoinen tapaus"

Norjassa poliisi on ymmällään Vinstrassa tapahtuneesta neljän lampaan sieppauksesta. Lampaat katosivat pellolta, jolla ne olivat olleet laiduntamassa. Määkijät eivät jääneet kuitenkaan kadoksiin, vaan ne löydettiin päivää myöhemmin yli 80 kilometrin päästä ostoskeskuksen vieressä sijaitsevalta parkkipaikalta, kertoo The Local.

Siepatut lampaat oli jätetty Lillehammerissa sijaitsevan Strandtorget-ostoskeskuksen viereiselle parkkipaikalle. Lampaat tunnistettiin Vinstrasta viedyiksi yksilöiksi niissä kiinni olevien tunnistusmerkkien perusteella.

– Olen järkyttynyt, että joku voi tehdä tällaista, maanviljelijä Ståle Roven kommentoi norjalaiselle paikallislehti GD:lle.

– Ymmärrän, että jotkut ihmiset saattavat hermostua, jos lampaat laiduntavat lähellä heidän maitaan, mutta en voinut kuvitella, että tämä olisi mahdollista.

– Jonkun on pitänyt lastata lampaat autoon ja ajaa ne aina Lillehammeriin asti, Roven kommentoi puolestaan Norjan yleisradio NRK:lle.

Lampaat on nyt palautettu Vinstraan. Poliisi tutkii sieppausta, vaikka myöntääkin, ettei oikein tiedä miten tapaukseen pitää suhtautua.

– Tämä on hyvin erikoinen tapaus, poliisia edustava Trygve Ulset kommentoi.

– Kyllä tämä varmaan täyttää rikoksen merkit, mutta en tiedä minkä pykälän. Meidän täytyy tutkia tätä lisää.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.