Sketsihahmo-kisasta pudonnut Antti Tuomas Heikkinen Auto-Sepon viimeisestä esityksestä: "Tämä oli hieno päätös"

Putouksen sketsihahmokilpailun joutui jättämään tällä viikolla Auto-Seppo.

Putouksen sketsihahmokilpailusta putosi kauden kuudennessa jaksossa näyttelijä Antti Tuomas Heikkisen sketsihahmo Auto-Seppo. Heikkinen sanoo, ettei pudotus tullut hänelle täysin yllätyksenä. 

 – Viime viikolla, kun oltiin Riston kanssa kahden vähiten ääniä saaneen joukossa, rupesin järkeilemään, että näin tässä varmaan tulee käymään. Olen tosi tyytyväinen, Seppo pääsi näinkin pitkälle. Tää oli Sepon aika lähteä. Tuolla on kolme tosi hienoa hahmoa jatkossa, hän miettii. 

Auto-Seppo esitteli viimeisimmässä jaksossa harrastuksensa, joka paljastui baletiksi. Putouksen lavalla nähtiin näyttävä ja koskettava tanssiesitys. 

– Sain lopettaa tosi kauniisti. Tämä oli hieno päätös sai sellaisen pienen sanomankin ujutettua. Tää oli vähän suunniteltukin, että jos näin päättyy, niin Seppo päättää tyylillä, hän kuvailee. 

Hahmon pudottamisen jälkeen juontaja Christoffer Strandberg teki historiallisen ja yllättävän ilmoituksen, jolla on merkittävä vaikutus sketsihahmokilpailun kulkuun. Seuraavassa jaksossa sketsihahmokilpailusta jo pudonneiden hahmojen näyttelijät esittelevät uudet sketsihahmonsa. Näin ollen näyttelijät saavat uuden mahdollisuuden tavoitella jatkopaikkaa Jokeri-kierroksella uusien sketsihahmojensa kera.

 – Aikamoinen käänne! Viikko on aika lyhyt aika tehdä muuta kuin pikahahmoa, mutta ehkä sieltä nyt jotain vielä pankista löytyy. Katsotaan. Ehkä enemmän sellainen olo. että menee pitämään hauskaa seuraavaan jaksoon. En aio siitä sillä tavalla ottaa hirveitä paineita. 

Putous lauantaisin mtv-palvelussa ja mtv3-kanavalla kello 19.30. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja