Neljä loukkaantui, kun 17-vuotias törmäili pakettiautolla ja pakeni turmapaikalta Keravalla – näin kolarin tapahtumat etenivät

Keravalla sattui viime yönä liikenneonnettomuus, jossa loukkaantui useampi henkilö. Alaikäinen kuljettaja pakeni paikalta ja häntä etsittiin tunteja.

Tapahtumat saivat alkunsa, kun pakettiautoautoa kuljettanut mies oli törmännyt Huhtimontien reunassa sijaitsevalta pysäköintilevikkeeltä liikkeelle lähteneen henkilöauton vasempaan kylkeen. Neljä ihmistä loukkaantui törmäyksessä ja kolme heistä vakavasti.

Päivystävä palomestari kertoi aiemmin, että yhden loukkaantuneen vammat olivat erittäin vakavia, ja että loukkaantuneet kuljetettiin ambulanssilla sairaalaan.

Pakettiauton kuljettaja ei kuitenkaan jäänyt onnettomuuspaikalle selvittämään tilanette vaan paennut paikalta.

Tehtävään osallistui useita pelastuslaitoksen ja sairaankuljetuksen yksiköitä. Lisäksi tapahtumapaikalle hälytettiin vapaaehtoinen pelastuspalvelu sekä rajavartiolaitoksen helikopteri epäillyn kuljettajan tavoittamiseksi.

Epäilty kuljettaja, 17-vuotias mies, löytyi sivullisen ilmoituksen perusteella Järvenpäästä puoli kolmen jälkeen yöllä.

Tapaus on siirtynyt nyt Itä-Uudenmaan poliisin tutkintaan ja sitä tutkitaan tällä hetkellä epäillyn kuljettajan osalta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena sekä kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

Mies puhalsi myös poliisin seulonta-alkometriin rattijuopumuksen rajan ylittävät lukemat.

Lue myös:

    Uusimmat