Nelivetouutuus rankkaan käyttöön

Iveco esitteli Daily-mallistoon uuden nelivetoisen Daily 4x4 -version Italian Veronassa järjestetyillä kuljetus- ja logistiikka-alan messuilla.

Malli tulee tarjolle kahdella eri akselivälillä (3050 ja 3400 mm) ja pitemmän yhteyteen on saatavana Crew Cab -versio, johon mahtuu seitsemän henkilöä. Uusi malli on saatavana kahdessa painoluokassa (3,5 ja 5,5 t) sekä pelkkänä alustana, mikä sopii erilaisten erikoisajoneuvojen pohjaksi.

Auton perustana toimii vankka C-profiilista tehty alusta. Se mahdollistaa monenlaiset muutokset ja takaa kestävyyden rankoissakin olosuhteissa. Nelivetoversion etuosan rakenteen pohjana on maastokäytön rasituksen kestävä runko. Lisäksi edestä löytyy kolmiosainen teräksinen puskuri ja takaosa on varustettu alleajosuojalla.

Moottoritilasta löytyy 3-litrainen ja nelisylinterinen 125 kW (170 hv) tehoinen sekä 400 Nm vääntävä turbodiesel, joka täyttää uusimmat Euro 6 -päästönormit. Vaihteistona toimii 6-portainen vaihteisto varustettuna jakovaihteistolla. Neljän matalan nopeuden myötä autosta löytyy yhteensä 24 välityssuhdetta. Tasauspyörästöjen lukkojen ansiosta eteneminen ei katkea edes vaikeammissa olosuhteissa.

Ammattikäyttöä ajatellen ajoneuvoon on saatavilla monipuolisesti erilaisia voimanottoratkaisuja. Lisäksi siihen on saatavilla erilaisia lisävarusteita ja auto on mahdollista varustella kattavaksi huoltoautoksi ja sovitettavissa esimerkiksi palokuntien käyttöön.

Lue myös:

    Uusimmat