Neitsyt-tähtimerkin vuosihoroskooppi 2014

Tutustu Neitsyt-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2014 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.


NEITSYT 23.8.–22.9

Rakkaus

Sinkuilla vuosi on vauhdikas. Et aikaile hypätä päätä pahkaa uusiin suhteisiin. Pyrit kuitenkin elämässäsi täydellisyyteen kaikessa, ja siksi olet hyvin valikoiva myös ihmissuhteissasi. Suhteet usein päättyvätkin yhtä nopeasti kuin olivat alkaneet. Kesä antaa sinulle aikaa tutustua syvällisemmin ihastuksesi kohteeseen, ja suhde voi muuttua syksyyn mennessä vakavammaksi ja jopa koko elämän kestäväksi.

Vakiintuneet neitsyet kokevat ikimuistoisia rakkauden hetkiä kumppaninsa rinnalla, ja suhde vahvistuu entisestään. Mielipide-eroja voi nousta välillä esiin, mutta ne saavat parhaimmillaan molemmat osapuolet avartamaan näkemyksiään, mikä on suhteelle pelkästään hyväksi.

Työ ja ura

Tänä vuonna työasiasi hieman takkuilevat. Jokin projektisi saattaa jumittaa pahasti tai peruuntua kokonaan. Vastoinkäymiset eivät kuitenkaan pysäytä sinua. Sinulla täytyy vain olla vahva usko itseesi ja halu löytää uusia mahdollisuuksia.

Tämä vuosi tuo sinulle myös mahdollisuuden kasvattaa tietojasi omalla alallasi. Yritä ottaa piilossa olleet taitosi mukaan työhösi. Siten voit lisätä arvostustasi arvovaltaisten ihmisten silmissä.

Vaikeuksien jälkeen löydät tien menestykseen ja voittoisan loppuvuoden päätteeksi et edes muista kokemiasi vastoinkäymisiä.

Raha-asiat

Tänä vuonna sinun kannattaa raha-asioissa muistaa, etteivät kaikki ihmiset ole aina liikkeellä rehellisin mielin, eikä kaikkiin pidä sinisilmäisesti luottaa. Jotkut yrittävät ehkä hyötyä häikäilemättömästi sinun taloudellisesta tilanteestasi. Kunhan vain onnistut torjumaan onnenonkijat, sujuu vuotesi raha-asioissa hyvin. Tulosi ja menosi ovat sopivasti tasapainossa, ja pystyt panemaan rahaa myös säästöön pahan päivän varalle.

Terveys

Tämä vuosi on sinulle varsin suotuisa terveytesi puolesta. Jos sinulla on ollut edellisvuonna ongelmia terveytesi kanssa, löydät nyt parannuksen vaivoihisi. Energiaakin sinulla on runsaasti. Älä kuitenkaan käytä sitä kaikkea työhön ja polta itseäsi loppuun. Muista myös rentoutua, levätä ja nauttia elämästä.

Haaveet

Sinulla on suuria unelmia, joiden rinnalla arkitodellisuus voi tuntua ankealta ja harmaalta. Energisyytesi ja luovuutesi auttavat sinua saavuttamaan unelmasi. Kun onnistut hankkiutumaan eroon asioista, jotka ovat olleet esteenäsi, mikään ei voi estää sinua saavuttamasta haluamaasi.

Uudenvuodenlupaus: Lupaa tänä vuonna uskoa itseesi. Kuinka joku muu voisi uskoa sinuun, jollet sinä itsekään usko.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja