NBA:n supertähdelle sakot Frendeistä tutun näyttelijän kanssa käydystä sanaharkasta

NBA-koripalloliiga tiedotti määränneensä Brooklyn Netsin tähtipelaajalle Kevin Durantille 50 000 dollarin sakot hänen sosiaalisen median yksityisviesteissä käyttämiensä homo- ja naisvastaisten ilmausten vuoksi. Durant oli sanaharkassa näyttelijä ja podcast-isäntä Michael Rapaportin kanssa, ja Rapaport julkaisi Twitterissä osia viestinvaihdostaan Durantin kanssa.

Durant pyysi kielenkäyttöään julkisesti anteeksi.

Sanaharkka alkoi siitä, että Rapaport oli arvostellut Durantin joulukuista haastattelua. Rapaport julkaisi ilmeisesti vain osia kaksikon viestinvaihdosta, mutta julkaistuissa viesteissä Durant vaikutti haastavan Rapaportin fyysiseen yhteenottoon ehdottamalla tapaamispaikkaa.

Rapaport vastasi kehottamalla Durantia auttamaan lapsia Brownsvillessä Brooklynissa. Brownsville on pääosin mustien asuttama kaupunginosa.

New York Timesin mukaan valkoihoinen Rapaport on julkisesti esittänyt rasistisia kommentteja. Aiemmin näyttelijänä tunnettu Rapaport on viime aikoina herättänyt huomiota rajupuheisen podcastin isäntänä sekä riitelijänä sosiaalisessa mediassa. Hänet muistetaan vuosina 1994-2004 tuotetusta Frendit -tv-sarjasta.

Katso alla olevasta twiitistä Durantin ja Rapaportin välistä viestintää.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja