Näyttelijälegendat Arnold Schwarzenegger ja Danny DeVito nähdään todennäköisesti jälleen yhdessä valkokankaalla

Arnold Schwarzenegger palaa jälleen legendaariseksi tuhoajaksi– ”T-800 soveltaa enemmän ihmiskäyttäytymistä”  0:37
Arnold Schwarzenegger palaa Terminaattorin rooliin marraskuussa.

Näyttelijät Arnold Schwarzenegger ja Danny DeVito suunnittelevat yhteistä elokuvaa.

Näyttelijälegenda Danny DeVito, 79, vahvistaa CNN:lle, että hänellä on tekeillä uusi projekti toisen näyttelijäkonkarin Arnold Schwarzeneggerin, 76, kanssa. Ensimmäisen kerran kaksikko on nähty yhdessä valkokankaalla 35 vuotta sitten vuoden 1988 elokuvassa Twins

– Työskentelemme jonkin asian parissa, projektin, jonka aiomme tehdä yhdessä, toisen elokuvan, DeVito kertoi CNN:lle 19. maaliskuuta. 

DeViton mukaan kaksikko ystävystyi jo vuosia ennen Twins-elokuvaa. 

He ovat näytelleet yhdessä myös Junior-komediassa vuonna 1994. Tosin Schwarzeneggerin tähdittämässä vuoden 1993 The Last Action Hero -elokuvassa DeVito antoi äänensä sarjakuvakissaetsivälle. 

Vaikka Twins-elokuvan jatko-osasta on huhuttu jo vuosia, DeVito selvensi, että hänen ja Schwarzeneggerin mahdollinen työ sen sijaan kertoo vain kahdesta ystävästä, kahdesta miehestä.

Pitkäaikaiset ystävät olivat juontajien joukossa 96. Oscar-gaalassa 10. maaliskuuta. Molemmat pitivät DeViton mukaan esiintymisensä salassa. He olivat lavalla kertomassa parhaan visuaalisten efektien ja parhaan elokuvaleikkauksen kategorioiden voittajat.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat