Näyttelijä valmis maksamaan ohjelmansa jatkosta

30 Rock -tähdellä on vaikeuksia päästää irti hittisarjasta. Alec Baldwin tarjosi palkkaansa tuotantoyhtiölle, jotta ohjelma jatkuisi.

Alec Baldwin ei halua lopettaa 30 Rock -sarjaa. Näyttelijä ilmoitti yhteisöpalvelu Twitterissä, että tarjosi osan palkastaan tuotantoyhtiö NBC:lle, jotta sarjaa tehtäisiin vielä kaksi tuotantokautta lisää.

– Tarjosin 20 prosenttia palkastani NBC:lle, jotta 30 Rock -sarjasta tehtäisiin vielä 7. ja 8. tuotantokausi. Ymmärsin, että ajat ovat muuttuneet, mies tviittasi.

Ilmeisesti Baldwin on tyytyväinen rooliinsa komediasarjan tähtenä. 30 Rock toi näyttelijälle kaksi Emmy-palkintoa parhaasta miespääroolista. Aiemmin mies on räyhännyt jättävänsä koko sarjan ennen aikojaan. Viimeksi viime huhtikuussa Baldwin hermostui televisio-ohjelman kuvausryhmälle kotinsa edessä. Ryhmä teki juttua Baldwinia häiriköivän naisen pidätyksestä.

– Uskon, että lähden NBC:ltä juuri ajoissa, Baldin ärähti tuolloin.

TV Guiden tuoreessa haastattelussa 54-vuotias tähti sulaa ylistämään sarjaa ja sen luojaa Tina Feytä.

Keneen Alec Baldwin vertaa kollegaansa? Näyttelijä valmis maksamaan ohjelmansa jatkosta

30 ROCK -sarjan viidennen tuotantokauden jaksot MTV3 -kanavalla tiistaisin ja keskiviikkoisin myöhäisilloissa ja kolmannen tuotantokauden jaksot Subilla perjantaisin klo 00.00.

(Sub)

Lue myös:

    Uusimmat