Näyttelijä Rebel Wilson söi ennen 3 000 kaloria päivässä – muutti ruokavaliotaan ja paino putosi 20 kiloa

2:05
Sosiaalinen tuki auttaa elämäntapamuutokseen.

Rebel Wilson vannoo tasapainon nimeen. 

Komedia-elokuvista tuttu näyttelijä Rebel Wilsonin, 40, elämäntapamuutos on puhuttanut mediassa viime aikoina maailmanlaajuisesti. Tähti päätti vuodenvaihteessa muuttaa elämäntapojaan ja on laihduttanut näin ollen peräti 20 kiloa. Nyt hän antoi haastattelun aiheesta People-lehdelle. 

Wilson vaihtoi ruokavalioon, jossa syödään paljon proteiinia. Ennen hänen ruokavalionsa koostui paljolti hiilihydraateista. 

– Ennen söin lähes päivittäin 3000 kaloria. Ne olivat useimmiten hiilihydraatteja, joten tunsin itseni silti nälkäiseksi, vaikka energiansaanti oli korkea, hän kertoo haastattelussa. 

Muutos proteiinipitoiseen ruokavalioon oli haaste, sillä Wilson ei syönyt paljoa lihaa. Hänen ruokavalioonsa kuuluu vaaleita lihoja, kuten kalaa ja kanaa. Lisäksi myös paljon kasviksia ja lampaanmaitojugurttia. 

Wilson ei kieltäydy kuitenkaan täysin herkuista.

– Aina ei ole terveysviikko. Joskus on huonoja viikkoja ja sille ei vaan yksinkertaisesti voi mitään. Tärkeintä on balanssi, terveellinen sellainen. Jos mietimme hampurilaiselle menoa, niin en kieltäydy. Syön vain puolet siitä määrästä, mitä olen ennen syönyt. 

Wilson kertoo, että koronaviruspandemian aiheuttama pysähtyneisyys auttoi häntä myös painonpudotuksessa. 

– Hyödynsin tämän ajan lepäämällä ja stressaamalla mahdollisimman vähän. Suurin osa stressistä on työperäistä, hän toteaa. 

Ylimääräisen ajan myötä Wilsonille on jäänyt energiaa muuttaa ajattelutapaansa terveellisempään suuntaan. 

– Luulen, että olin tunnesyöjä ja ylensöin ajoittain, koska en myöskään rakastanut itseäni tarpeeksi. Nämä kaikki ovat yhteydessä itsensä rakastamiseen ja arvostamiseen. 

Rebel Wilson kuvassa lokakuussa. 


Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja