Näyttelijä Rebel Wilson on saanut ensimmäisen lapsensa sijaissynnyttäjän avulla –  suloinen kuva pienokaisesta!

Tältä hurjasti laihtunut Rebel Wilson on näyttänyt vuosien varrella 1:00
Katso Rebel Wilsonin muodonmuutos vuosien varrelta.

Näyttelijä Rebel Wilson on varsin onnellinen uudesta tulokkaasta.

Näyttelijä Rebel Wilson on saanut ensimmäisen tyttölapsensa sijaissynnyttäjän avulla viime viikolla. Wilson kertoi asiasta 7. marraskuuta. 

– Ylpeänä ilmoitan, että ensimmäinen lapseni, Royce Lillian, syntyi viime viikolla sijaissynnyttäjän avulla. En voi edes kuvailla sitä rakkautta, jota tunnen häntä kohtaan, hän on kaunis ihme! Olen ikuisesti kiitollinen kaikille, jotka ovat olleet mukana, (tiedätte, keitä olette), tätä on valmisteltu vuosia, Wilson kirjoitti englanniksi Instagramissa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Erityisesti hän kiitti sijaissynnyttäjäänsä.

– Mutta erityisesti halusin kiittää upeaa sijaissynnyttäjääni, joka kantoi häntä ja synnytti hänet niin armolla ja huolella. Kiitos, että autat minua perustamaan oman perheen, se on upea lahja. PARAS lahja! Olen valmis antamaan pienelle Roycielle kaiken kuviteltavissa olevan rakkauden. Opin nopeasti. Paljon kunnioitusta kaikkia äitejä kohtaan! Olen ylpeänä kerhossanne, Wilson kirjoitti.

Wilson julkisti ensimmäisen kerran romanttisen suhteensa muoti- ja korusuunnittelija Ramona Agrumaan kesäkuussa Instagramissa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

–Se on erittäin vakava suhde ja he ovat erittäin onnellisia yhdessä. Rebelin ystäville on ollut hienoa nähdä hänet näin turvassa jonkun kanssa, sisäpiiriläinen kertoi tuolloin Peoplelle.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat