Näyttelijä Katherine Heigl löysi tasapainon uran ja perheen välillä

Näyttelijä Katherine Heigl on tehnyt suuren työn tunnetasolla rakentaessaan tasapainoista arkea näyttelijänä ja äitinä.

Kolme vuotta sitten Naleigh-tyttärensä adoptoinut näyttelijä Katherine Heigl, 33, tasapainoili pitkään äitiyden ja uransa välillä ennen kuin kultainen keskitie arjessa löytyi.

– Tiesin tietysti heti saatuani kuulla tyttärestäni, että tilanne tulisi olemaan hieman kinkkinen, mutta en epäillyt hetkeäkään, ettenkö selviäisi siitä. Elämme kuitenkin vuotta 2012 ja naisille sanotaan, että sitä pystyy mihin vain, kun vain tarpeeksi haluaa, Heigl muistuttaa.

Kolme vuotta sitten muusikkomiehensä Josh Kelleyn kanssa adoptiotyttärensä tervetulleeksi toivottanut näyttelijä huomasi pian, ettei aika yksinkertaisesti riittänyt tyydyttävissä määrin äitiyteen työn ohella. Heigl koki tuolloin epäonnistuneensa kaikilla elämänsä saroilla.

– Huolimatta siitä, kuinka hyvät aikeet minulla oli, kuinka tarkkaan olin kaiken suunnitellut ja kuinka omistautunut olin tilanteelle, minä en onnistunut. Epäonnistuin työssäni, epäonnistuin tyttäreni kanssa ja laiminlöin miestäni. Minulla oli kova stressi ja olin hyvin uupunut, Heigl muistelee.

Erityisen huonoa omaatuntoa näyttelijätär poti siitä, että hän piti työtään niin tärkeänä.

– Mietin itsekseni, mikä minussa oli vialla. Kuinka minä voin haluta jättää lapseni aloittaakseni jälleen työt? Miten voin luopua kaikista pienistä tärkeistä hetkistä vain tehdäkseni elokuvaa? Heigl miettii.

Tätä nykyä Heigl on sinut tilanteen kanssa ja haluaa opettaa tyttärelleen, kuinka itseään voi kehittää työn kautta. Kun lapsi kysyy, että miksi äidin pitää mennä töihin, on Heigl pyrkinyt aina vastaamaan sydäntäsärkeviin kysymyksiin rehellisesti.

– Minä kerron hänelle, että työ tekee minusta paremman ihmisen, paremman naisen ja paemman äidin. Sitten rukoilen, että hän ymmärtäisi jonain päivänä ja että minun esimerkkini rohkaisisi häntäkin vielä seuraamaan sydäntään, Heigl kertoo.

MTV3/Helmi

Lähde: Contactmusic

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja