Nauti kevätauringosta: Ruoka uuniin ja ulos hangille!

Upeat keväthanget auringonpaisteessa houkuttelevat taas. Miksi et laittaisi ruokaa valmistumaan uuniin ja lähtisi nauttimaan ihanista kevätsäistä?

Jo tunnin ulkoilun aikana ehtii moni ruoka muhia valmiiksi. Muun muassa hedelmäinen broileripata ja kookoslammaspata valmistuvat reilussa tunnissa.

Kahden tunnin reippailun aikana uunissa ehtii valmistua mureaksi vaikkapa mausteinen riistapatatai Jyrki Sukulan vasikkapata. Aavistuksen verran pidemmän haudutusajan sen sijaan vaatii Sara La FountaininKalevalan pata.

Jos haluat tehokuntoilla raittiissa ulkoilmassa tuntikausia ja palata sitten suussa sulavan lihapadan ääreen, valitse pitkään muhinut naudanlihapata. Tätä herkkua täytyy kypsytellä uunissa huikeat kolme tuntia, mutta maku on niin vastustamaton, että odottelu palkitaan varmasti!

Kuvat: MTV3 ja SXC

Lue myös:

    Uusimmat