Mainos

Nasima Razmyar: Miesten huomio imartelee

Vuoden pakolaisnaisena, Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailijana sekä SDP:n eduskuntavaaliehdokkaana tunnettu Nasima Razmyar keskittyy uraansa, mutta odottaa samalla sitä oikeaa.

Tanssii Tähtien Kanssa -kisan jälkeen kaikki tuntevat Nasiman. Hän saa jatkuvasti palautetta ihmisiltä niin kasvotusten kuin kirjeitse ja sähköpostitsekin.

– Minua lähestyvät kaikenlaiset ihmiset: pienet pojat ja tytöt, mummot ja papat ja maahanmuuttajataustaiset nuoret. Ällistyn joka kerta, kun kuulen heiltä niin kauniita sanoja, Nasima kiittää.

Tumma kaunotar myöntää, että myös miehet tekevät aloitteita hänen suuntaansa aiempaa enemmän.

– Olen ollut tosi imarreltu, mutta vastaan yleensä, että ihanaa, mutta ei ole nyt ajankohtaista. Prioriteettini on nyt vaalit. Mutta toki silmäni ovat auki ja mieli avoin. Jokainen nuori nainen varmasti odottaa sitä prinssi oikeaa.

Nasima kertoo, ettei hänellä ole koskaan ollut vakavaa seurustelusuhdetta.

– Ei mitään mainitsemisen arvoista. Miespuolisia ystäviä minulla on kylläkin paljon, hän toteaa.

Aivan kaikki palaute ei ole ollut pelkästään positiivista. Jo tanssikisan aikana jotkut tahot kritisoivat sitä, että afgaaninainen tanssii paljastavissa vaatteissa ja miehen kanssa, joka ei ole hänen oma miehensä.

– Aina on se pieni ryhmä, joka ei ole koskaan tyytyväinen. Turha edes yrittää saada keskusteluyhteyttä sinne suuntaan. Onhan se sellaista ikävää nimittelyä. Mutta sen jälkeen tilanne on ehkä vähän rauhoittunut, kun ilmoitin pyrkiväni politiikkaan. Nyt he näkevät, että nuori nainen voi olla yhteiskunnallisesti aktiivinen ja ihmiset kuuntelevat häntä.

(MTV3–ANULIINA TULLA)

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja